سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

سرمربی پرسپولیس:

باید میراثی ماندگار برای پرسپولیس به جا بگذاریم/حسرت نکات ابتدایی فوتبال را می‌خوریم

سرمربی پرسپولیس پیش از دیدار با چادرملو از نگرانی بابت زمین ورزشگاه تختی و لزوم حرفه‌ای شدن زیرساخت‌ها سخن گفت.

وحید هاشمیان
به گزارش خبرگزاری موج

، وحید هاشمیان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با چادرملو اردکان در هفته چهارم لیگ برتر اظهار کرد که تیمش با گذشت زمان شرایط بهتری پیدا خواهد کرد.

او گفت تعدادی از بازیکنان به دلیل حضور در تیم‌های ملی بزرگسالان و امید غایب بودند اما مقابل فولاد به ترکیب اضافه شدند و روند مصدومان نیز رو به بهبود است.

وی افزود که به تیم چادرملو در دومین سال حضورش در لیگ برتر احترام می‌گذارد و قصد دارد برابر این تیم نمایشی هجومی و جذاب ارائه دهد.

او درباره کیفیت نامطلوب زمین چمن ورزشگاه تختی تصریح کرد که چمن و توپ باید استاندارد باشند و نام حرفه‌ای برای لیگ، ملزم به رعایت این شرایط است.

هاشمیان ادامه داد برخی نکات ابتدایی که رعایت نمی‌شود در طولانی‌مدت به فوتبال آسیب جدی می‌زند و حسرت روزهایی را می‌خورد که ایران بهترین‌های آسیا و بیشترین لژیونرها را داشت.

او گفت هدفش از تصمیمات فنی و مدیریتی، شادی و منفعت هواداران است و می‌خواهد میراثی پایدار برای پرسپولیس باقی بگذارد.

وی با اشاره به فرصت‌سوزی در دیدار با فولاد گفت تیمش حداقل چهار موقعیت گل داشت که استفاده نشد. درباره ترکیب تیم در بازی با چادرملو، او از آمادگی اکثر بازیکنان خبر داد هرچند تصمیم نهایی با نظر کادر پزشکی خواهد بود.

در مورد یارگیری نیز تأکید کرد نام بازیکن اولویت نیست و حتی پیشنهاد چند ستاره بزرگ خارجی رد شد زیرا باشگاه به استعداد جوانان داخلی ایمان دارد.

هاشمیان اظهار داشت جذب بازیکن باید بر اساس آنالیز دقیق و تقویت کلی تیم باشد نه صرفاً شهرت فردی.

سرمربی پرسپولیس گفت به همه نفرات تیم اعتماد کامل دارد و شایعات درباره درز ترکیب را رد کرد. او افزود که آنالیز دقیق رقبا و شناخت از بازی، بخشی از برنامه تیم است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه