شکست پرهام مقصودلو در دور دهم گرند سوئیس ۲۰۲۵
در دور دهم مسابقات شطرنج گرند سوئیس ۲۰۲۵، پرهام مقصودلو مغلوب اندی وودوارد شد و محمدامین طباطبایی و بردیا دانشور به تساوی رسیدند.

، دور دهم مسابقات معتبر شطرنج گرند سوئیس ۲۰۲۵ امروز یکشنبه ۲۳ شهریور در شهر سمرقند ازبکستان برگزار شد و نتایج متفاوتی برای نمایندگان ایران رقم خورد.
در مهمترین دیدار، سید محمدامین طباطبایی با ریتینگ بالا و عملکرد پایدار، مقابل شهریار ممدیاروف، شطرنجباز سرشناس آذربایجانی، قرار گرفت و پس از جدالی نفسگیر به نتیجه تساوی رسید.
پرهام مقصودلو ، مرد شماره یک شطرنج ایران، در دیداری حساس برابر اندی وودوارد از آمریکا ناکام ماند و با پذیرش شکست، فرصت بهبود جایگاه خود را از دست داد.
بردیا دانشور ، دیگر نماینده ایران، برابر بوگدان دیاک از رومانی به تساوی رسید تا روند متوسط خود در این رقابتها را ادامه دهد.
در پایان دور دهم:
مقصودلو با ۵.۵ امتیاز در رده ۲۹ قرار دارد.
طباطبایی با ۶ امتیاز در جایگاه ۱۹ ایستاده است.
دانشور با ۴ امتیاز مقام ۹۷ را در اختیار دارد.
رقابتهای گرند سوئیس از ۱۳ تا ۲۴ شهریور با حضور ۱۰۰ شطرنجباز برتر جهان به همراه چند سهمیه ویژه در دو جدول آزاد و زنان برگزار میشود. این رویداد در ۱۱ دور پیگیری شده و قهرمان و نایبقهرمان آن جواز حضور در مسابقات کاندیداهای شطرنج را کسب خواهند کرد. مجموع جوایز این تورنمنت ۶۵۰ هزار دلار است.
ارسال نظر