سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

مهدی علی نژاد رئیس کارگروه مرتبط با بازی‌های ووشو آسیا شد

جلسه هیئت رئیسه کنفدراسیون ووشو آسیا برگزار و مهدی علی نژاد رئیس کارگروه موضوعات مرتبط با بازی‌ها شد.

مهدی علی نژاد
به گزارش خبرگزاری موج

، پنجاه و هفتمین جلسه هیئت رئیسه کنفدراسیون ووشو آسیا با حضور مهدی علی نژاد نایب رئیس آسیا، صبح امروز جمعه در شهر جیانگ‌یین چین برگزار شد. در ابتدای جلسه چانگ ونگ کیت رئیس کنفدراسیون ووشو آسیا به اعضا خیرمقدم گفت و در ادامه نماینده سازمان برگزارکننده مسابقات ووشو جوانان آسیا نحوه آماده سازی و برگزاری مسابقات را تشریح کرد.

در ادامه دبیرکل کنفدراسیون ووشو آسیا اقدامات یک سال گذشته را تشریح کرد و سپس کمیته‌های مختلف از جمله کمیته فنی، کمیته بازاریابی و کمیته سنتی گزارش عملکرد خود را ارائه دادند. از نکات مهمی که مطرح شد حضور ۲۴ کشور در رقابتهای ووشو جوانان قهرمانی آسیا بود.

از دیگر مصوبات مهم این اجلاس ایجاد یک کارگروه ویژه به ریاست مهدی علی نژاد بود. با توجه به اهمیت حضور ووشو در رویدادهای قاره‌ای به پیشنهاد یکی از اعضا به کنفدراسیون ووشو و موافقت همه، مهدی علی نژاد به عنوان رئیس کارگروه موضوعات مرتبط با بازی‌ها انتخاب شد.

قرار بر این شد که این کارگروه متشکل از ۵ نفر باشد که کیم فتح از مالزی و چنگ چون از چین که نواب رئیس کنفدراسیون ووشو آسیا هستند، عضو این کارگروه خواهند بود. ۲ نفر دیگر نیز پس از بررسی علی نژاد و با اعلام وی معرفی خواهند شد و این گروه ۵ نفره موضوعات مربوط با حضور ووشو در بازی‌ها و رویدادهای مختلف قاره را پیگیری خواهند کرد. این اتفاق سبب خواهد شد تا حضور ووشو در رویدادهای قاره‌ای پررنگ‌تر شود.

از نکات دیگر اجلاس، پیشنهاد تغییر اساسنامه و پیشنهاد ایجاد کمیته ورزشکاران و کمیته زنان بود که به تصویب رسید و در مجمع سالانه سال آینده برای رأی گیری قطعی مطرح خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه