وزیر ورزش و جوانان:

در صدد هستیم تا بازی‌های تدارکاتی خوبی را برای تیم ملی فراهم کنیم

دنیا مالی گفت: وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به دنبال آن هستند تا برای تیم ملی، بازی‌های تدارکاتی در نظر بگیرند تا در فیفادی‌ها به میدان بروند. باید حضوری قدرتمندانه در جام‌جهانی داشته باشیم و در تلاش هستیم تا بهترین اتفاق‌ها رخ بدهد.

دنیا مالی

به گزارش خبرگزاری موج، احمد دنیامالی بعد از برتری ۲ بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر امارات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ابتدا باید این پیروزی را به مردم و فوتبال‌دوستان تبریک بگویم، اولین بار است که تیم ملی بدون نگرانی و تشویش برای جام جهانی آماده می‌شود و امیدواریم به زودی خبرهای خوبی از ورزش و فوتبال به اطلاع مردم برسانیم.

وی ادامه داد: وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به دنبال آن هستند تا برای تیم ملی، بازی‌های تدارکاتی در نظر بگیرند تا در فیفادی‌ها به میدان بروند. باید حضوری قدرتمندانه در جام‌جهانی داشته باشیم و در تلاش هستیم تا بهترین اتفاق‌ها رخ بدهد.

وزیر ورزش و جوانان در مورد شرایط نور ورزشگاه آزادی تهران خاطر نشان کرد: بارندگی باعث شد برخی از ترانس‌ها از مدار خارج شود اما موتور داشتیم و وارد مدار شد تا مشکل برطرف شود. البته به نور ورزشگاه معترض بودم و نباید چنین مساله‌ای رخ بدهد و در آینده قطعا تکرار نخواهد شد. باید همه چیز در حد استاندارد باشد و از مردم بابت این اتفاق عذرخواهی می‌کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه