سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

وزیر ورزش و جوانان:

باید بهترین شرایط را برای ملی پوشان فراهم کنیم

دنیامالی در ابتدا با حضور در مجموعه ورزشی آزادی از محل و امکانات دو خوابگاه شماره یک و دو آزادی بازدید کرد.

دنیا مالی

به گزارش خبرگزاری موج، وزیر ورزش امروز با حضور در مجموعه ورزشی آزادی از دو خوابگاه این مجموعه و با حضور در مجموعه ورزشی انقلاب از خوابگاه نصرت بازدید کرد و پیگیر امکانات اقامتی این دو مجموعه برای اردو‌های تیم‌های ملی در سال ۱۴۰۴ شد.

دنیامالی در ابتدا با حضور در مجموعه ورزشی آزادی از محل و امکانات دو خوابگاه شماره یک و دو آزادی بازدید کرد.

دنیامالی در جریان بازدید از خوابگاه‌ها در محل ستاد پزشکی مجموعه ورزشی آزادی نیز حضور یافت و از نزدیک امکانات این ستاد پزشکی را مورد ارزیابی قرار داد.

وزیر ورزش و جوانان همچنین در ادامه بازدید از امکانات اقامتی ورزشی به باشگاه انقلاب رفت و از خوابگاه نصرت نیز بازدید کرد.

دنیامالی پس از بازدید از دو خوابگاه مجموعه آزادی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ باید شرایطی را برای خوابگاه‌ها فراهم کنیم که مورد استفاده فدراسیون‌ها قرار بگیرد و به لحاظ سخت‌افزاری باید تجهیز شوند. در سال آینده چند رویداد داریم که خوابگاه‌ها برای میزبانی از تیم‌ها باید آماده شود.

وی افزود: ملی‌پوشان رشته‌های مختلف بچه‌های ما هستند و باید بهترین شرایط را برای آنها فراهم کنیم و بعد انتظار داشته باشیم که آنها برای ما قهرمانی بیاورند.

در این بازدید اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی، ثابت‌قدم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، دکتر نوروزی رییس فدراسیون پزشکی ورزشی و محسن خمارلو مدیر مجموعه ورزشی آزادی نیز حضور داشتند.

در این بازدید همچنین مسئولین شرکت توسعه، مجموعه ورزشی آزادی و انقلاب توضیحاتی را درخصوص شرایط این خوابگاه‌ها به احمد دنیامالی ارائه دادند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه