سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

کاپیتان پرسپولیس:

اصالت پرسپولیس و روحیه جنگندگی برابر السد قطر مهم است

عالیشاه، کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه آیا پرسپولیس توانایی قهرمانی در آسیا را دارد، یادآور شد: مطمئنا در خواب گذشته نخواهیم ماند و در فوتبال باید تلاش کنیم. اصالت پرسپولیس و روحیه جنگندگی ما خیلی مهم است.

امید عالیشاه
به گزارش خبرگزاری موج

​، امید عالیشاه ، کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از مسابقه فرداشب با السد قطر در هفته سوم لیگ نخبگان آسیا، با تشکر از هواداران، اظهار داشت: هواداران یار دوازدهم پرسپولیس هستند و حمایت آنها را در خارج از مرزها هم احساس می‌کنیم.

وی با اشاره به بازی فرداشب با السد گفت: در این مسابقه با همه توان، شجاعت و اتحاد پا به زمین مسابقه می‌گذاریم. با روحیه‌ اصیل پرسپولیس، برای این سه امتیاز تلاش خواهیم کرد و امیدواریم که روز خوبی برای رقم بخورد.

عالیشاه در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا پرسپولیس توانایی قهرمانی در آسیا را دارد، یادآور شد: مطمئنا در خواب گذشته نخواهیم ماند و در فوتبال باید تلاش کنیم. اصالت پرسپولیس و روحیه جنگندگی ما خیلی مهم است.

وی تاکید کرد: ما یاد گرفته‌ایم که همیشه بجنگیم و حریف را به دردسر بیندازیم. امیدوارم این اتفاق فردا رقم بخورد و این برای ما دور از دسترس نخواهد بود. در روزهای گذشته تمرینات خوبی را انجام دادیم و با فشار زیادی تمرین کردیم تا با شرایط آرمانی برای برای بازی با السد آماده شویم و دست پر به تهران برگردیم.

تیم فوتبال پرسپولیس، از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه فردا دوشنبه در هفته سوم لیگ نخبگان آسیا به مهمانی السد قطر می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه