سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

نیمار در کوپاآمه‌ریکا همراه برزیل نیست

سخنگوی تیم ملی فوتبال برزیل ابراز کرد که نیمار قطعا رقابت‌های کوپاآمه‌ریکا را از دست خواهد داد و به احتمال بسیار زیاد به بازی‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ می‌رسد.

نیمار
به گزارش خبرگزاری موج

، نیمار بعد از انجام چند بازی برای الهلال با بدشانسی مواجه شد و بار دیگر رباط صلیبی پاره کرد. این ستاره برزیلی اکنون در عربستان به سر می‌برد و برنامه‌های درمانی‌اش را زیر نظر ریکاردو روزا، فیزیوتراپ شخصی‌اش، پشت سر می‌گذارد.

به نوشته الریاضیه، فدراسیون فوتبال برزیل رسما اعلام کرد که نیمار به رقابت‌های کوپاآمه‌ریکا نخواهد رسید.

سخنگوی فدراسیون فوتبال برزیل گفت: اصلا روی نیمار برای رقابت‌های کوپاآمه‌ریکا حساب باز نکرده‌ایم و غیبت او در این بازی‌ها قطعی است. پیش‌بینی ما این است که نیمار به رقابت‌های انتخابی جام جهانی برسد.

روزنامه الریاضیه عربستان هم نوشت نیمار به فصل جاری نخواهد رسید و پیش‌بینی می‌شود ماه اوت که مصادف با آغاز فصل جدید لیگ عربستان است بتواند برای الهلال به میدان برود.

نیمار گران‌ترین خرید تاریخ باشگاه الهلال است که از پاری‌سن‌ژرمن به این تیم عربستانی پیوست البته او تنها چند بازی برای تیمش به میدان رفت.

الهلال اصلا جای خالی نیمار را احساس نکرده است؛ چرا که در ۲۰ بازی خود در  لیگ عربستان ۱۸ پیروزی را به دست آورده و در دو بازی دیگر هم به تساوی رسیده است و با اقتدار در صدر جدول رده‌بندی قرار دارد. این تیم در لیگ قهرمانان آسیا هم از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌آید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه