سرخط خبرها
  • ستاره فصل قبل گل‌گهر به پرسپولیس پیوست
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌ به آمریکا: زیرساخت بزنید، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم
  • کنکور سراسری ۱۴۰۵ در موعد مقرر برگزار می‌شود
  • فشار دولت انگلیس به فیفا برای جریمه آرژانتین
  • کاهش روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر مصرف گازوئیل با جلوگیری قاچاق
  • حرکت ناگهانی اتوبوس در ولیعصر ۶ مصدوم برجا گذاشت
  • جنجال تذکر حجاب به دانشجوی دختر آستین‌کوتاه‌پوش
  • سایپا محصولاتش را گران کرد
  • واکنش قاطع چین به تهدیدهای آمریکا علیه کوبا
  • تاج: نتایج تیم ملی نه در حد قهرمانی بود و نه فاجعه

کوپا آمه‌ریکا ۲۰۲۴، نیمار را از دست داد

غیبت ستاره تیم ملی فوتبال برزیل در مسابقات کوپا آمه‌ریکا ۲۰۲۴ قطعی شد.

نیمار
به گزارش خبرگزاری موج

،‌ نیمار که اواخر مهر ماه در جریان شکست ۲ بر صفر تیم ملی فوتبال برزیل مقابل اروگوئه در دور چهارم از مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در منطقه آمریکای جنوبی از ناحیه رباط صلیبی زانوی چپ خود دچار پارگی شد، غیبتش در مسابقات کوپا آمه‌ریکا ۲۰۲۴ قطعی شد.

رودریگو لاسمار، پزشک تیم ملی برزیل در گفت‌وگو با شبکه رادیویی «Rádio ۹۸» برزیل، ضمن تأیید غیب نیمار در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات جام ملت‌های آمریکای جنوبی، گفت: فایده ای ندارد که مراحل ریکاوری نیمار را به صورت جهشی سپری کنیم. انتظار ما این است که او در آغاز تقویم فوتبال اروپایی ۲۰۲۴ یعنی ما آگوست (اواسط مرداد ۱۴۰۳) آماده بازگشت به میادین باشد.

مسابقات کوپا آمه‌ریکا ۲۰۲۴ در تاریخ ۲۰ ژوئن (۳۱ خرداد ۱۴۰۳) به میزیانی کشور آمریکا آغاز می‌شود و در تاریخ ۱۴ جولای (۲۴ تیر ۱۴۰۳) نیز پایان می‌یابد.

نیمار ۳۱ ساله تاکنون در ۱۲۸ بازی برای تیم ملی فوتبال برزیل به میدان رفته و با به ثمر رساندن ۷۹ گل، بهترین گلزن تاریخ این تیم به شمار می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه