سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

لیگ فرانسه زیر سلطه ام‌باپه

کیلیان ام‌باپه با دو گلی که در دیدار برابر آژاکسیو به ثمر رساند رکورد مهمی را در لیگ فرانسه تکرار کرد.

کیلیان ام‌باپه

به گزارش خبرگزاری موج، پاری‌سن‌ژرمن در هفته سی‌وپنجم رقابت‌های لیگ فرانسه در ورزشگاه خانگی خود از آژاکسیو پذیرایی کرد و در این بازی خانگی موفق شد با پنج گل به پیروزی دست پیدا کند تا یک گام دیگر به کسب عنوان قهرمانی نزدیک‌تر شود.

مثل همیشه ستاره نخست پاری‌سن‌ژرمن، کیلیان ام‌باپه بود که دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد. رویز، اشرف حکیمی و بازیکن حریف دیگر گل‌های پاری‌سن‌ژرمن را به ثمر رساندند.

ام‌باپه با دو گلی که در این بازی به ثمر رساند شمار گل‌هایش را در فصل جاری لیگ فرانسه به عدد ۲۶ رساند تا به‌تنهایی در صدر جدول بهترین گلزنان قرار گیرد.

این برای چهارمین فصل پیاپی است که ام‌باپه موفق می‌شود که به ۲۵ گل یا بیشتر در لیگ فرانسه برسد. در تاریخ لیگ فرانسه به غیر از ام‌باپه تنها تادی کیسکوفسکی در سال‌های ۱۹۵۶، ۱۹۵۷، ۱۹۵۹ و ۱۹۶۰ توانسته بود چنین آماری را به نام خود به ثبت رساند.

ام‌باپه ۲۴ساله در چهار فصل اخیر رقابت‌های لیگ فرانسه آقای گل بوده است و پیش‌بینی می‌شود که در فصل جاری هم این عنوان را به دست آورد. او تا سال ۲۰۲۴ با پاری‌سن‌ژرمن قرارداد دارد و مثل همیشه گمانه‌زنی‌ها حاکی از نزدیک‌شدن او به رئال مادرید است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه