سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس فراکسیون ورزش مجلس:

به بازگشت استقلال به لیگ قهرمانان امیدی نیست/ وام ۲ میلیون دلاری برای استقلال

رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اعلام ورود این فراکسیون به ماجرای سوء مدیریت در سرخابی‌های پایتخت، از حذف قطعی استقلال از آسیا خبر داد و گفت: وام ۲ میلیون دلاری برای پرداخت بدهی‌های استقلال برای جلوگیری کسر از امتیاز در نظر گرفته شده است.

استقلال

به گزارش خبرگزاری موج، نشست اعضای فراکسیون ورزش مجلس با حضور مدیران باشگاه های استقلال، پرسپولیس و رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، رئیس سازمان خصوصی سازی و جمعی از نمایندگان در محل کمیسیون تلفیق برگزار شد.

محمد مهدی فروردین رئیس فراکسیون ورزش مجلس در توضیح این جلسه گفت: با توجه به اتفاقاتی که اخیراً پیرامون باشگاه های استقلال و پرسپولیس رقم خورده است، فراکسیون ورزش به این موضوع ورود کرد تا مسائل و مشکلات دو باشگاه مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کم کاری هایی در مدیریت گذشته دو باشگاه صورت گرفته که دو باشگاه را دچار مشکل کرده است، افزود: آنچه که مشخص شد این بود که در حال حاضر دولت، مجلس و سازمان خصوصی سازی باید اقدامات فوری برای حل مشکلات دو باشگاه اتخاذ کنند.

فروردین تصریح کرد: مقرر شده تا رقم ۲ میلیون دلار برای پرداخت بدهی باشگاه استقلال از بانک شهر به صورت تسهیلات در اختیار این باشگاه قرار گیرد تا نسبت به خطرات احتمالی کسر امتیاز از این تیم اقدامات لازم صورت گیرد، اما طبق توضیحات عنوان شده از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال امیدی به بازگشت باشگاه استقلال به لیگ قهرمانان آسیا نیست!

رئیس فراکسیون ورزش مجلس ابراز امیدواری کرد که در آینده مکانیسم مشخصی برای انتخاب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل دو باشگاه در نظر گرفته شود و ما نسبت به اخذ مجوزهای حرفه ای از سوی دو باشگاه نظارت های خود را ادامه خواهیم داد. مطالبی درخصوص وضعیت ورزشگاه آزادی مطرح بوده که امیدواریم مسائل این استادیوم نیز حل و فصل شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: زمانی که باشگاه پرسپولیس وارد بورس شد، الزامات قانونی را رعایت کرده، به همین دلیل حساب باشگاه باز بوده، اما حساب استقلال به دلیل عدم رعایت این الزامات بسته است، لذا تفاوتی از نظر سازمان خصوصی سازی بین دو باشگاه وجود ندارد.

وی درباره برخورد با مقصران و مدیران سابق باشگاه استقلال گفت: اولویت ما حل مشکلات این باشگاه است تا دچار کسر امتیاز یا حتی سقوط نشود، پس از حل این مشکل، رسیدگی به کم کاری های صورت گرفته در سیستم مدیریتی باشگاه را دنبال خواهیم کرد.

فروردین یادآور شد: با توجه به اینکه در خصوص مجوزهای حرفه‌ای باش مالکیت دو باشگاه، مقرر شد در آینده بحث صورت گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه