سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

دبیر فدراسیون وزنه برداری:

بودجه ای که مجلس به ما داد کم است/ اعتبار ما از نام قهرمانان وزنه برداری است

حسین مقامی گفت: بودجه ای که مجلس به فدراسیون وزنه برداری تخصیص داده کم است.

وزنه برداری

 

به گزارش خبرگزاری موج، حسین مقامی دبیر فدراسیون وزنه‌برداری گفت: اردوی تیم ملی بزرگسالان که قرار بود از روز شنبه آغاز شود، به تعویق افتاده و تا دو سه روز آینده اردو با دعوت از نفرات آغاز خواهد شد اما هنوز اسامی اردونشینان اعلام نشده و نمی توانیم بگوییم چه کسانی در اردو هستند. 

با توجه به ضرورت جابه جایی، قرار است تجهیزات اردو از گلستان به آکادمی ملی المپیک در تهران  منتقل شود.

مقامی گفت: حسین رضازاده بلافاصله پس از بازگشت از کره جنوبی در فدراسیون وزنه حاضر شد تا به سجاد انوشیروانی تبریک بگوید و قول مساعدت داد.اعتبار فدراسیون و وزنه برداری ایران از نام قهرمانانش است و باید به آن‌ها بها داده شود.

«سعید علی‌حسینی» سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری اواخر خردادماه ۲۳ وزنه‌بردار را به اردو تیم ملی دعوت کرد تا تمرینات آماده‌سازی این تیم را در شهر گرگان آغاز کند، اما ملی‌پوشان به خاطر اختلاف با «علی مرادی» رییس سابق وزنه‌برداری و شرایط غیراستاندارد اردویی، از حضور در اردو خودداری کردند.

مقامی در خصوص آخرین وضعیت سهراب مرادی که گفته می‌شود یک عمل جراحی دیگر انجام داده است، گفت: روز گذشته با او تماس گرفتم و کار داشتم، اما تلفن همراهش در دسترس نبود و نتوانستیم پیگیر وضعیتش شویم.

دبیر فدراسیون وزنه برداری گفت: طبق جدولی که من دیدم پنج میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده ما بود که توسط مجلس تعیین شد و خیلی کم است. البته برای بیشتر شدن باید رئیس فدراسیون قبلی چکش کاری و چانه زنی می‌کرد، اما این اتفاق نیفتاد. علیرضا دبیر و یا روسای دیگر هم اگر گرفته‌اند به خاطر چکش کاری بوده است. البته من شنیدم سال قبل نیز این اعتبار پنج میلیارد بوده که آن را هم به طور کامل نگرفته‌اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه