سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مخالفت AFC با درخواست ۳ باشگاه سعودی میزبان در لیگ قهرمانان

کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست ۳ باشگاه الاهلی، الهلال و النصر که به ترتیب میزبان بازی‌های گروه‌های سوم، اول و چهارم لیگ قهرمانان آسیا هستند، مخالفت کرد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا

به گزارش خبرگزاری موج، نشریه «الریاضیه» عربستان خبر داد کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست ۳ باشگاه الاهلی، الهلال و النصر که به ترتیب میزبان بازی‌های گروه‌های سوم، اول و چهارم لیگ قهرمانان آسیا هستند، مخالفت کرد.

این ۳ باشگاه سعودی میزبان، درخواست امتیاز ویژه کردند و خواستار این شدند تا در دوران مسابقات تیم‌ها و بازیکنانشان بتوانند در اوقات آزاد از هتل و قرنطینه خارج شوند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا با این درخواست نامتعارف سعودی‌ها مخالفت کرد و اعلام کرد باید تمام تیم‌ها در قرنطینه کامل باشند و در جریان مسابقات حق خروج از هتل اقامتگاه خود را ندارد و تنها می‌توانند هتل را به مقصد زمین بازی یا تمرین ترک کنند.

مسابقات مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ۲۵ فروردین آغاز می‌شود. الاهلی میزبان گروه استقلال است. فولاد در صورت پیروزی مقابل العین امارات به گروه النصر صعود می‌کند و باید در ریاض بازی کند. تیم‌های تراکتور و پرسپولیس هم به ترتیب باید برای انجام بازی‌های خود در این رقابت‌ها به کشور امارات و هند سفر کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه