سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

هشدار یک مسئول AFC به دو تیم باشگاهی ایران در صورت عدم حضور در عربستان

مسئول AFC در مصاحبه با یکی از نشریه های سعودی گفت: اگر تیم های باشگاهی ایران(استقلال و فولاد) در عربستان حضور پیدا نکنند به منزله تیم های انصراف دهنده(محرومیت و جریمه) با آنها برخورد می شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا

به گزارش خبرگزاری موج، کنفدراسیون فوتبال آسیا در هفته گذشته با دو تصمیم در مورد میزبانی لیگ قهرمانان آسیا و انتخابی جام جهانی ضربه بدی به فوتبال ایران وارد کرد.

اولین تصمیم AFC درباره بازی های لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ بود که اکثر میزبانی ها را به عربستان داد. طبق گروه بندی استقلال و فولاد در صورت صعود باید در خاک عربستان بازی کنند.

دومین تصمیم  AFC علیه ورزش ایران در رده ملی بود که ادامه بازی های انتخابی جام جهانی که ایران از ۴ بازی ۳ بازی را میزبان بود مقرر کرد به میزبانی بحرین برگزار شود.

در همین رابطه نشریه «المیدان الریاضی» به نقل از منبعی از کنفدراسیون فوتبال آسیا به اعتراض فدراسیون فوتبال ایران و باشگاه ها به این ناعدالتی با زبان تهدید صحبت کرد و این مسئول AFC به نشریه سعودی، گفت: اگر تیم های باشگاهی ایران(استقلال و فولاد) در عربستان حضور پیدا نکنند به منزله تیم های انصراف دهنده(محرومیت و جریمه) با آنها برخورد می شود.

وی افزود: این اعتراض باشگاه های ایران به میزبانی عربستان خدشه ای وارد نمی کند چون کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش از این تمام ضمانت های لازم از کشورهای میزبان برای برگزاری موفق و درست را گرفته و مشکلی در برگزاری مسابقات وجود ندارد.

روز گذشته هم کنفدراسیون فوتبال آسیا به اعتراض فدراسیون ایران به میزبانی بحرین با زبان تهدید صحبت کرده بود و اعلام کرده در صورت انصراف ایران از حضور در مسابقات انتخابی مشکلی در ادامه مسابقات بوجود نمی آید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه