سرخط خبرها
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم

رشته تکواندو رسما به بازی‌ های اروپایی ۲۰۲۳ اضافه شد

رشته تکواندو به صورت رسمی در بازی‌های اروپایی ۲۰۲۳ "کراکف" لهستان حضور خواهد داشت.

تکواندو مردان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از فدراسیون جهانی تکواندو، رشته تکواندو به صورت رسمی در بازی‌های اروپایی ۲۰۲۳ "کراکف" لهستان حضور خواهد داشت.

کمیته المپیک اروپا اعلام کرد، تکواندو در کنار رشته بلم‌رانی و دو میدانی پنجگانه به عنوان سه رشته ورزشی برای بار اول در سومین دوره بازی‌هایی اروپایی حضور پیدا می‌کنند البته تکواندو دومین بار است که در این رویداد شرکت می‌کند و در سال ۲۰۱۵ نیز به میزبانی باکو به همگان معرفی شده است.

" چانگ وان چو" رئیس فدراسیون جهانی تکواندو گفت: از اینکه ورزش تکواندو بار دیگر در بازی‌های اروپایی شرکت می‌کند، خرسند هستیم؛ حضور تکواندو در این رویداد در سال ۲۰۱۵ بزرگترین موفقیت محسوب می‌شود و ما به دنبال تکرار این افتخار در سال ۲۰۲۳ هستیم.

وی افزود: از آنجایی که بازی‌های اروپایی درست یک سال قبل از بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس برگزار می‌شود، می‌تواند مقدمه‌ای برای آنچه ما از بهترین تکواندوکاران اروپایی انتظار داریم، باشد تا بتوانند سهمیه حضور در المپیک را کسب کنند.

رئیس فدراسیون جهانی تکواندو ادامه داد: از کمیته ملی المپیک اروپا، نایب رییس فدراسیون جهانی تکواندو، رئیس فدراسیون تکواندو لهستان و همچنین اعضای شورای فدراسیون جهانی در اروپا که تلاش‌های بی وقفه‌ای را برای گسترش تکواندو در این قاره داشته‌اند، تشکر می‌کنم. حضور ورزش تکواندو و هنر‌های رزمی در رویداد‌های مختلف نشان دهنده تلاش‌های جمعی است.

بازی‌های اروپایی هر ۴ سال یک بار برگزار و در آن‌ها بهترین ورزشکاران معرفی می‌شوند؛ این رقابت‌ها سال ۲۰۲۳ به میزبانی "کراکوف" لهستان انجام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه