سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

احتمال برگزاری انتخابی جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۱

روزنامه اماراتی الاتحاد از احتمال تعویق مسابقات انتخابی جام جهانی فوتبال به سال ۲۰۲۱ به دلیل شیوع ویروس کرونا در جهان خبر داد.

جام جهانی قطر

به گزارش خبرگزاری موج، روزنامه الاتحاد امارات آخرین وضعیت برگزاری مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر که حکم انتخابی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا را هم دارد، تشریح کرد و از اختلاف فیفا با کنفدراسیون فوتبال آسیا بر سر برگزاری تاریخ بعضی از مسابقات خبر داد.

الاتحاد نوشت: « فیفا از کنفدراسیون‌های قاره‌ای پیشنهاداتی را در ارتباط با تعویق مسابقات انتخابی جام جهانی در قاره‌های مختلف به سال ۲۰۲۱ دریافت کرده است. این پیشنهاد به دلیل وجود اختلاف بین فیفا و بعضی از کنفدراسیون‌ها بر سر تاریخ بازی‌های ملی است که به خاطر ویروس کرونا به تعویق افتاده است.

اختلاف بین فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا هنوز هم وجود دارد. پیشنهاد فیفا این است که مسابقات معوقه انتخابی جام جهانی در ماه‌های مارس و ژوئن به ماه‌های سپتامبر و اکتبر منتقل شود در حالی که AFC قصد دارد این مسابقات را در ماه‌های اکتبر و نوامبر برگزار کند تا به فدراسیون‌ها فرصت به پایان رساندن لیگ‌های خود و همچنین به پایان رساندن بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا بین ماه‌های آگوست و سپتامبر را بدهد.

بعضی از کنفدراسیون‌ها هم به فیفا پیشنهاد کرده‌اند منتظر بماند تا وضعیت بویژه در اروپا مشخص‌تر شود. فیفا هم از از مسئولان کنفدراسیون‌ها درخواست برگزاری کارگاه‌هایی را داشته است تا در این ارتباط صحبت کند.»

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه