سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بازی‌ های لیگ ملت‌ های والیبال به زمان دیگری موکول شد

فدراسیون جهانی والیبال در سایت خود اعلام کرد که بازی‌های لیگ ملت‌ های والیبال، به بعد از المپیک توکیو موکول می‌شود.

دیدار تیم های ملی والیبال ایران و استرالیا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، پیش از این قرار بود مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ های والیبال مردان، از دوم خرداد تا یکم تیر ماه سال ۹۹ برگزار شود و رقابت‌های گروه زنان نیز از ۳۰ اردیبهشت تا ۲۹ خرداد سال آینده پیگیری شود.

فدراسیون جهانی والیبال در سایت خود اعلام کرد که بازی‌های لیگ ملت‌ های والیبال، به بعد از المپیک توکیو موکول می‌شود.

این فدراسیون تاکید کرده است که شیوع و گسترش ویروس کرونا را لحظه به لحظه رصد می‌کند و با مشورت نمایندگان فدراسیون جهانی و روسای فدراسیون ملی، تصمیم به تعویق این مسابقات گرفته است تا از رفاه و سلامت خانواده بزرگ والیبال حمایت کند، زیرا سلامت و رفاه بازیکنان، مربیان و عوامل اجرایی، بالاترین اولویت فدراسیون جهانی است.

فدراسیون جهانی والیبال در ادامه تاکید می‌کند که تصمیم به تعویق لیگ ملت‌ها، تضمین می‌کند که ورزشکاران بتوانند روی بدنسازی و مراقبت از سلامت خود، بیشتر تمرکز کنند و با توجه به تعطیلی برخی لیگ‌های ملی کشورها، آن‌ها موفق به ادامه آن مسابقات شوند. البته FIVB با خوش‌بینی به آینده نگاه می‌کند تا با هماهنگی فدراسیون‌های ملی و مسئولان برگزاری، تاریخ مناسبی را برای برگزاری لیگ ملت‌ها بعد از بازی‌های المپیک، مشخص کند.

فدراسیون جهانی والیبال در پایان یادآوری کرده است که بررسی هر رویداد را به صورت مجزا ادامه خواهد داد و در همکاری با مسئولان اجرایی این رویدادها، اگر تصمیم جدیدی گرفته شود سریعاً به اطلاع همگان برساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه