سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سلطانی‌ فر:

خسارت‌ های ناشی از سیل جبران خواهد شد

وزیر ورزش و جوانان گفت: طبق دستور رئیس جمهور در اسرع وقت؛ تمام اعتبارات مورد نیاز سیل زدگان پرداخت می‌شود و خسارت‌های ناشی از سیل جبران خواهد شد.

مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان اظهار کرد: رئیس جمهور از اولین لحظه‌ای که سیل به وقوع پیوست به همه وزرا و وزارتخانه‌ها دستور داد. همه همت خودشان را برای جبران خسارت و کمک به سیل زدگان قرار دهند و از آن روز همه وزرا برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل وارد میدان شدند.

وزیر ورزش و جوانان در بازدید از کمپ سیل زدگان خوزستانی واقع در سالن والیبال تختی اهواز گفت: پس از وقوع سیل به دستور رئیس جمهور، همه وزارت خانه‌ها مکلف شدند، خسارت‌های ناشی از سیل را جبران کنند.

وی در گفت و گوی صمیمی با ساکنان کمپ سالن والیبال اهواز تاکید کرد: رئیس جمهور از اولین لحظه‌ای که سیل به وقوع پیوست به همه وزرا و وزارتخانه‌ها دستور داد همه همت خودشان را برای جبران خسارت و کمک به سیل زدگان قرار دهند و از آن روز همه وزرا برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل وارد میدان شدند.

سلطانی‌فر افزود: طبق دستور رئیس جمهور در اسرع وقت؛ تمام اعتبارات مورد نیاز سیل زدگان پرداخت می‌شود و خسارت‌های ناشی از سیل جبران خواهد شد.

وی در پایان گفت: وزارت ورزش و جوانان در راستای وظایف ذاتی خود کمک خواهد کرد تا باری از دوش سیل‌زدگان برداشته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه