سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

واکنش ناظمی به شوخی جنجالی وزیر ورزش

مدیر روابط عمومی وزارت ورزش به شوخی جنجالی سلطانی فر واکنش نشان داد.

تجلیل از مربیان برتر فوتبال/مسعود سلطانی فر

به گزارش خبرگزاری موج، چند روز قبل با حضور برخی از قهرمانان رشته های مختلف مراسم اهدای مدال ، جام و برخی از یادبودهای ورزشکاران به موزه ورزش ایران در کمیته ملی المپیک برگزار شد. در این مراسم که سلطانی فر و صالحی امیری حاضر بودند، بهداد سلیمی مدال جهانی، احسان حدادی لباس خود در بازی های آسیایی، آرش میراسماعیلی جام قهرمانی مسابقات تفلیس و مجتبی عابدینی لباس شمشیربازی خود در المپیک ریو را به موزه ورزش اهدا کردند.

اما ویدیویی که از این مراسم منتشر شد، جنجال هایی را به وجود آورد. وزیر ورزش هنگام گرفتن لباس شمشیربازی از مجتبی عابدینی به شوخی به او می گوید: «گونی با خودت آوردی!»

این جمله که با لحنی طنز از سوی سلطانی فر بیان شده واکنش هایی را در پی داشت و انتقاداتی نسبت به وزیر ورزش صورت گرفت که چرا لباس یک ورزشکار که برایش خیلی با ارزش بوده را به این شکل خطاب کرده است.

امروز مازیار ناظمی گفت: «کسانی که در مراسم حضور داشتند متوجه بودند که فضا یک فضای صمیمی و شوخ طبعی بود. وزیر ورزش دوستی زیادی با قهرمانان دارد و در موارد مختلف با آنها شوخی کرده و سر به سرشان می گذارد به خصوص که ملاقات های خصوصی زیادی میان وزیر و قهرمانان انجام می شود. نگاه وزیر ورزش به ورزشکاران و به خصوص امثال مجتبی عابدینی که قهرمانی های متعدد دارند، کاملا حمایتی است. چنین شوخی هایی هم به خاطر صمیمت میان آنها است.»

البته این ملی پوش شمشیربازی هم واکنش خاصی به این ماجرا نداشته و احتمالا از نیت وزیر ورزش مبنی بر شوخی کردن با او آگاه بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه