سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سردار آزمون؛

بهتر است قهرمان باشید تا یک گل زن

سردار آزمون با بیان اینکه برای من عملکرد تیم ملی ایران بیش از افزایش تعداد گل‌هایم اهمیت دارد، ادامه داد: برای من اهمیتی ندارد که چه کسی گل زده و چه کسی نزده، موفقیت تیم از هر چیزی دیگری مهم‌تر است.

سردار

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، ایران در شرایطی امروز به دیدار تیم ملی عراق می‌رود که در صدر جدول گروه D قرار دارد. این بازی به‌نوعی یادآور بازی یک‌چهارم نهایی دور پیش این مسابقات در سال ۲۰۱۵ است. در آن مسابقه عراق از سد ایران گذشت و به فینال مسابقات رسید. تیم ملی ایران اما با درخشش بازیکنانش در دو بازی قبل به دنبال انتقام‌جویی در این دیدار است.

درخشش خیره کنند ی «سردار آزمون» در این دو بازی اخیر باعث شده تا احتمال کسب عنوان بهترین گل زن جام ملت‌های آسیا توسط وی در برخی از رسانه‌ها مطرح باشد؛ اما مهاجم گل زن تیم ملی کشورمان اولویتش را قهرمانی تیم ملی در این مسابقات می‌داند.

متن پیش رو به همراه مقدمه‌ای کوتاه مصاحبه‌ای از سردار آزمون است که سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) منتشر کرده و سرویس ترجمه‌ی خبرگزاری موج هرمزگان توسط «ع.قاطع البحر» آن را به فارسی برگردانده است.

آزمون

تیم ملی فوتبال ایران اینکه مهاجمش «سردار آزمون» روی نوار گل زنی قرارگرفته و می‌تواند به برترین گل زن مسابقات تبدیل شود را رد نمی‌کند اما آن‌ها تأکیددارند که این مهاجم در ابتدا اهداف گروهی تیم را دنبال می‌کند.

آزمون در بازی گذشته ایران در مقابل ویتنام با دو گل دبل کرد و تعداد گل‌های زده‌اش را در این دوره از مسابقات به سه گل رساند تا در لیست برترین گلزنان مسابقات جای بگیرد.

سردار آزمون

بااین‌حال مهاجم تیم ملی ایران و بازیکن تیم «روبین کازان» روسیه با تأکید بر اینکه علاقه‌ای به تعریف و تمجید ندارد، گفت: من فقط تلاش می‌کنم که تیممان به‌مانند سال 1976 دوباره بر قله آسیا بایستد.

وی با بیان اینکه برای من عملکرد تیم ملی ایران بیش از افزایش تعداد گل‌هایم اهمیت دارد، ادامه داد: برای من اهمیتی ندارد که چه کسی گل زده و چه کسی نزده، موفقیت تیم از هر چیزی دیگری مهم‌تر است.

آزمون بابیان اینکه هیچ تمایلی ندارم به مسائل کم‌اهمیت مثل برترین گل زن مسابقات فکر کنم، تصریح کرد: گل زدن بسیار لذت‌بخش است زیرا تلاشی که کرده‌ای به بار نشسته و این باعث افتخار است که توانستم گل بزنم و در این دو بازی نمایش خوبی داشته باشم؛ اما بهتر آن است که ما بتوانیم قهرمان این دوره از مسابقات باشیم تا اینکه من عنوان برترین گل زن جام را از آن خود کنم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه