سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

مجید جلالی: پیکان امروز خوب نبود

سرمربی تیم پیکان گفت: من به تیمم خوش‌بین و امیدوار هستم هرچند که امروز خوب نبود.

جلالی

به گزارش خبرگزاری موج، تیم فوتبال پیکان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال ایران توانست با نتیجه دو بر یک از سد تراکتورسازی تبریز بگذرد.

مجید جلالی سرمربی تیم پیکان در نشست خبری پس از بازی گفت: درست است که گل اول ما از روی یک موقعیت باد آورده به دست آمد اما ما موقعیتی‌های بسیار خوب دیگری هم در نیمه اول داشتیم که متاسفانه نتوانستیم از آن‌ها استفاده کنیم. در نیمه دوم بازی به مراتب سخت‌تر و سنگین‌تر شد و ۱۵ دقیقه پایانی بازی کاملا ناپایدار بود. بسیار خوشحالم که این روحیه در تیم ما وجود دارد بازیکنان ما با اینکه امروز خیلی خوب نبودند اما توانستند با قدرت اراده خود پیروز شوند.

او ادامه داد: تیم تراکتورسازی تبریز با این جوانانی که دارد فوق‌العاده بازی کردند و من آن‌ها را تحسین می‌کنم.

جلالی درباره ششمین پیروزی متوالی تیمش اظهار کرد: تیم ما ظرفیت این پیروزی‌ها باید داشته باشد و باید به روندمان ادامه بدهیم و از وقفه‌هایی که در لیگ وجود دارد به سلامت عبور کنیم. من به این تیم خوش‌بین و امیدوار هستم.

سرمربی تیم پیکان درباره بازی کردن امیرحسین صادقی در این بازی گفت: بله صادقی امروز بازی کرد ولی متاسفانه دو بازیکن ما امروز با مصدومیت جدی و شکستگی روبه‌رو شدند و ما مجبور به تعویض آن‌ها شدیم.

او درباره نحوه بازی کردن تیمش گفت: در نیمه اول ما موقعیت‌های بسیار خوبی به دست آوردیم و این طور نیست که بگوییم دفاعی بازی کردیم. اما در نیمه دوم در اصل تیم حریف بازی خود را به ما تحمیل کرد و با خوردن گل مساوی بازی بالانس شد.

جلالی درباره صدرنشینی در لیگ برتر هم گفت: هفته‌های بسیاری تا پایان لیگ باقی مانده و نگاه ما باید به این صورت باشد که کیفیت تیم ما روز به روز بهتر شود. بازیکنان ما باید پیشرفت کنند.

او درباره راهکارش برای مغرور نشدن بازیکنانش در ادامه لیگ اظهار کرد: این کار ساده‌ای نیست که روحیه برد را به تیم القا کنید. از این به بعد نوع تمرین‌های ما بسیار مهم خواهد بود. همچنین جلساتی که با هم خواهیم داشت. من با بازیکنانم دیشب مفصل صحبت کردم. در این مواقع یک سری عوامل مخرب سراغ بازیکنان و تیم می‌آید و ما باید تمام این‌ها را رصد کنیم. من سابقه این اتفاق را دارم. در تیم تراکتورسازی در هفته هفدهم تا هفته بیستم آن تیم کاملا نابود شد و من نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد. این همان عوامل مخربی است که می‌گویم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه