سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مهدی طارمی:

چه باشم چه نباشم امیدوارم به فینال برسیم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید برایش موفقیت پرسپولیس خیلی مهم است.

مهدی طارمی

به‌ گزارش ‌خبرگزاری موج، مهدی طارمی در حاشیه تمرین پرسپولیس درباره محرومیتش اظهار کرد: خبری نیست. ان‌شاء‌الله می‌رویم و الهلال را می‌بریم. ان‌شاء‌الله الهلال را ببریم و به فینال برویم چه من باشم و چه نباشم باید این اتفاق رخ دهد. ۱۰۰ درصد حکمتی برای این محرومیت بوده است. در نهایت در بهمن ماه می‌توانم دوباره بازی کنم. بازیکنان ما همه سر حال هستند و ان‌شاء‌الله می‌رویم الهلال را شکست می‌دهیم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: تیم ما روحیه خوبی دارد و با توجه به این که هوا شرایط بهتری پیدا کرده است خودمان را آماده بازی می‌کنیم. امسال هم آقای گلی را می‌گیرم. برای من مهم این است که پرسپولیس نتیجه‌ بگیرد و فکر می‌کنم که در نیم فصل دوم نهایتا در سه یا چهار بازی حضور نداشته باشم. جایگزینان خوبی مثل منشا و علیپور را داریم و حتی وحید امیری هم می‌تواند در پستم بازی کند.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس ادامه‌ داد: در دیدار برگشتمان مقابل الهلال در مرحله گروهی برگزار شد باید آنها را شکست می‌دادیم. حتی خودشان هم به این موضوع اذعان‌ داشتند اما در بازی اول همه چیز ۵۰ – ۵۰ بود. تیم ما هم بعد از سه سال به آسیا آمده بود و بازی اول برابر الهلال انجام می‌داد اما خدا را شکر از گروه بالا آمدیم و در حال‌ حاضر در بین چهار تیم قرار داریم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: درست است که آنها الهلال هستند اما ما هم پرسپولیس هستیم. می‌رویم و می‌بریم‌شان تا شادی کردن یادشان برود. در ابوظبی هواداران زیادی داریم که من واقعا از این موضوع تعجب  کردم. قاعدتا در بازی مقابل الهلال مثل ورزشگاه آزادی، ورزشگاه پر از تماشاگر می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه