سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رشنو نژاد فردا مبارزه می کند

جودوکاران ایران رقبای خود را شناختند

رقابتهای جایزه بزرگ جودو چین از فردا جمعه آغاز می شود و محمدرشنوژاد نایب قهرمان سال ۲۰۱۷ آسیا به عنوان اولین نماینده کشورمان به روی تاتامی می رود.

DMyJpCpxebn9

به گزارشخبرگزاری موج این دوره از مسابقات با حضور ۲۲۶ جودوکار از ۲۶ کشور به مدت سه روز برگزار خواهد شد که تیم ۵ نفره کشورمان بعد از دو هفته تمرین در «کودوکان» ژاپن، راهی چین شده از فردا در این رقابتها شرکت می کند.

بر اساس قرعه کشی انجام شده محمدرشنونژاد جمعه نهم تیرماه در روز نخست مسابقات و در وزن ۶۰- کیلوگرم در میان ۲۱ جودوکار دور نخست استراحت دارد و سپس به مصاف برنده جمهوری چک و هلند می رود. وی در صورت برتری برای صعود به نیمه نهایی باید با یکی از جودوکاران ژاپن، مجارستان و چین پیکار می کند.

شنبه دهم تیرماه مبارزات مبارزات دو وزن ۷۳- کیلوگرم و ۸۱- کیلوگرم برگزار می شود که سه جودوکار از ایران به روی تاتامی می روند. در وزن ۷۳- کیلوگرم مهدی فتحی پور دور نخست با «جاکوب جاسمنیک» از جمهوری چک دیدار می کند. وی در صورت برتری باید با جودوکاری از چین مبارزه کند.

محمد محمدی بریمانلو دیگر نماینده کشورمان در این وزن ابتدا با «آیدین دارتیف» از قزاقستان مبارزه می کند و در صورت پیروزی به مصاف اکراین می رود. در این وزن ۲۴ جودوکار حضور دارند.

در وزن ۸۱- کیلوگرم که ۲۲ جودوکار ثبت نام کرده اند، سعید ملایی دور نخست استراحت دارد و سپس با برنده چین و گرجستان پیکار می کند.

وحید نوری نیز یکشنبه در آخرین روز رقابتها و در وزن ۹۰- کیلوگرم ابتدا جودوکار کشور میزبان را پیش رو دارد و سپس با برنده مغولستان و کره جنوبی مبارزه می کند. در این وزن ۱۴ جودوکار حضور دارند.

تیم ملی جودو ایران برای حضور در رقابتهای جهان خود را آماده می کند و به عنوان یک دیدار تدارکاتی در رقابتهای چین شرکت کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه