سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

ادعای لوپاریزین و موندودپورتیوو

مطرح شدن ۲ نام بزرگ برای جانشینی آردا در بارسا

آردا توران آخرین روزهای حضورش در بارسا را پشت سر می گذارد و به نظر می رسد که او را باید یکی از جدا شده های قطعی آبی اناری ها بدانیم.

dL1y0PFdg4JW

به گزارش خبرگزاری موج، اردا در دومین فصل حضورش در بارسا نیز نتوانست توانایی های خود را به نمایش بگذارد و اغلب روی نیمکت حضور داشت. او مواقعی که در میدان حضور داشت نیز چیز خاصی از خود نشان نداد تا شایعات مبنی بر جدایی او قوت بگیرند.

موندودپورتیوو چند روز پیش گزارش داد که آردا احتمالا راهی آرسنال خواهد شد و مسئولان بارسا در پی یافتن جایگزینی مناسب برای او هستند.

مطرح شدن 2 نام بزرگ برای جانشینی آردا در بارسا

روز گذشته لوپاریزین ادعا کرد که بارسلونا در تلاش است تا دی ماریا را از پاری سن ژرمن به خدمت بگیرد و او را بهترین جانشین برای آردا می داند. انتقالی که البته دشوار به نظر می رسد.

امروز موندودپورتیوو هم ادعایی مطرح کرد که تیتر یک شماره امروز این نشریه است. اینکه بارسا به دنبال جذب عثمان دبمله، ستاره ۲۰ ساله باشگاه دورتموند است.

آبی اناری ها سال گذشته نیز به دنبال جذب دمبله بودند اما این ستاره جوان که در رن فرانسه بازی می کرد، ترجیح داد به دورتموند بپیوندد. دلیلش نیز واضح بود. در دورتموند به او قول حضور ثابت در ترکیب را داده بودند ولی در بارسا او به ذحیره مسی، نیمار و سوارز تبدیل می شد.

مطرح شدن 2 نام بزرگ برای جانشینی آردا در بارسا

طبق ادعای موندودپورتیوو، دمبله در آخرین ملاقاتش با مدر ورزشی بارسا ضمن رد پیشنهاد آبی اناری ها به وی گفته است که روزی برای بارسا بازی خواهد کرد و به نظر می رسد که او حالا آماده پیوستن به بلوگرانا باشد.

درخشش دمبله در فصل گذشته و اثبات توانایی های او به عنوان یک بازیکن بزرگ از یک سو و جدایی توماس توخل، بزرگترین حامی دمبله و نیز جدایی احتمالی اوبامیانگ از جمع زردپوشان، احتمالا کار بارسلونا در مذاکرات با دمبله و دورتموند را راحت تر از سال گذشته خواهد کرد.

دمبله تا 2021 با دورتموند قرارداد دارد و باید دید حمله بارسا برای جذب وی چه نتیجه ای خواهد داشت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه