سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

ونگر: ۲۰ سال بالای تاتنهام بودیم و حالا مهم شده که آنها بالاتر از ما هستند

سرمربی توپچی‌های لندن به انتقاداتی که به تیمش می‌شود، واکنش نشان داد.

ونگر

به گزارش خبرگزاری موج، تیم فوتبال آرسنال در حالی فردا شب (یکشنبه) در هفته سی‌وپنجم لیگ برتر انگلیس میهمان تاتنهام است که وضعیت اسپرزها در جدول رده‌بندی به مراتب بهتر از توپچی‌هاست. شاگردان آرسن ونگر در حال حاضر با ۶۰ امتیاز در مکان پنجم جدول رده‌بندی هستند و با تاتنهام دوم جدولی ۱۴ امتیاز اختلاف دارند. اگر تاتنهام موفق به پیروزی در دربی شمال لندن شود، قطعاً فصل را بالاتر از آرسنال به پایان خواهد برد و این اتفاق برای اولین بار در ۲۰ سال گذشته رخ خواهد داد.

آرسن ونگر در آستانه این بازی با اشاره به حساسیت به وجود آمده در مورد جایگاه دو تیم آرسنال و تاتنهام گفت: زمانی که ما ۲۰ سال بالاتر از تاتنهام لیگ را به پایان می‌بردیم، مهم نبود و حالا به یک‌باره این موضوع اینقدر مهم شد! البته که ما هم می‌خواهیم قوی‌تر از اسپرز و قوی‌تر از هر تیم دیگری باشیم.

وی افزود: انتظار یک بازی باز و سریع را دارم. در این احتمالاً گل هم خواهیم دید چون هر دو تیم فوتبال هجومی را ارائه می‌دهند. ما همچنان این شانس را داریم که به جمع ۳ تیم برتر برسیم و اگر بازی‌های باقی‌مانده خود را با پیروزی پشت‌سر بگذاریم، این کار دور از دسترس نخواهد بود. نیازی هم نیست حساب و کتاب کنیم و تنها لازم است در بازی‌های خود به پیروزی برسیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه