سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

آلگری: تساوی برابر آتالانتا تلنگر خوبی برای ما بود

سرمربی یوونتوس بعد از تساوی برابر آتالانتا تاکید کرد که تیمش اشتباهات بدی داشت که نباید برابر موناکو آنها را مرتکب شود.

آلگری

به‌ گزارش ‌خبرگزاری موج ‌به نقل از فوتبال ایتالیا، یوونتوس در آغاز هفته سی و چهارم سری A به مصاف آتالانتا رفت که این دیدار با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

یوونتوس در این دیدار با نتیجه‌ دو بر یک از آتالانتا پیش بود اما در دقیقه ۸۹ گل تساوی را به دریافت کرد تا دو امتیاز حساس را از دست بدهد.

آلگری در نشست خبری بعد از بازی گفت‌: اشتباهات داوری در رقم خوردن این تساوی نقش داشت. با این حال تنها داوری باعث از دست رفتن دو امتیاز نشد. چند اشتباه بد داشتیم و نباید آنها را در دیدار برابر موناکو هم تکرار کنیم. این دیدار را باید فراموش و به دیدار حساس برابر موناکو فکر کنیم.

او ادامه‌ داد: درست است که دو امتیاز را برابر آتالانتا از دست دادیم اما اشتباهاتی که در این دیدار داشتیم، تلنگر خوبی قبل از دیدار حساس برابر موناکو است. نشان دادیم برابر تیم‌های سرعتی، احتمال اشتباه کردن داریم. موناکو تیم بسیار سرعتی است و نباید برابر آنها اشتباه کرد.

سرمربی یوونتوس در پایان سخنانش گفت‌: با ۹ امتیاز اختلاف نسبت به رم در صدر جدول رده‌بندی جای داریم اما هنوز تکلیف عنوان قهرمانی مشخص نیست. باید به تلاش خود ادامه‌ داد. بازی‌های حساسی پیش‌رو داریم. امیدوارم بتوانیم در نهایت جام قهرمانی را به دست آوردیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه