سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

زلاتان: انتقادات مورینیو از من درست و به جا بود

زلاتان ابراهیموویچ، ستاره منچستریونایتد معتقد است که انتقاد ژوزه مورینیو پس ازتساوی ۱-۱ با اندرلخت از او و دیگر هم تیمی‌هایش کاملا به جا و درست بوده است.

مورینیو

به گزارش خبرگزاری موج، یونایتد چندین موقعیت عالی داشت تا نتیجه خوبی مقابل اندرلخت کسب کند ولی بازیکنان این تیم بارها موقعیت سوزی کردند تا در نهایت دندونکر کار را به تساوی کشاند تا همه چیز به دیدار برگشت در الدترافورد کشیده شود. مورینیو پس از بازی از مهاجمین تیمش انتقاد کرد و حال زلاتان، این انتقادات را به جا و درست می‌داند.

زلاتان: انتقادات مورینیو از من درست و به جا بود

او گفت:" فکر می‌کنم او از این جهت درست می‌گوید زیرا من خیلی آماده نبودم و کمی خسته بودم. ولی این بهانه نیست زیرا باز هم باید خوب کار می‌کردم، باز هم باید خیلی خیلی بهتر از نمایشم در آن دیدار می‌بودم. من گاهی با خودم صحبت می‌کنم و به نظرم بازی با اندرلخت بازی خوبی نبود. یک ماه فرصت داریم، بازی های زیادی پیش روی ماست، من تقریبا در تمام بازی ها حضور داشته ام. ولی هنوز هم در تلاش هستیم، هنوز هم می‌جنگیم، هم در لیگ اروپا و هم در لیگ برتر. برای هر دو می‌جنگیم."

زلاتان راجع به تقابل با چلسی گفت:" فکر می‌کنم آنها تیم خوبی هستند. در مجموع هم تیم خوبی هستند و هم هفته ای یک بازی انجام می‌دهند که در پایان فصل نمی‌دانم چند بازی بیشتر از آنها انجام داده ایم ولی مطمئنم که تعدادش خیلی بیشتر است.

در رقابت های اروپایی حضور نداشتند و در جام اتحادیه هم حذف شدند ولی تیم خیلی خوبی هستند، در غیر این صورت صدرنشین نمی‌بودند."

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه