سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

پوچتینو: تاتنهام هنوز برای قهرمانی در لیگ برتر می جنگد

سرمربی تاتنهام می گوید تیمش برای گسب قهرمانی در لیگ برتر تلاش خواهد کرد.

h4fmndeXq0yp

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از دیلی میرور، در هفته سی ام رقابت های لیگ برتر انگلیس چند دیدار برگزار شد که در یکی از دیدارها تاتنهام در زمین برنلی در حالی که در نیمه نخست با تساوی بدون گل متوقف شده بود، با دو گل به برتری رسید اریک دایر و سون هیونگ مین برای تاتنهام گل زدند.

مائوریسیو پوچتینو بعد از برد تیمش رد این دیدار گفت:‌ به بازی خوب تیمم می بالم. نمایش خیلی خوبی داشتیم و به همین خاطر به تیمم افتخار می کنم. در نیمه دوم فوق العاده بودیم و به آنچه که می خواستیم رسیدیم. برد بسیار دشواری داشتیم. در زمین برنلی کسب این برد خیلی اهمیت داشت و توانستیم به این مهم دست یابیم. منتظر هستیم تا چلسی امتیاز از دست بدهد. باید خودمان را آماده کنیم که اگر چلسی امتیاز از دست داد ۳ امتیاز مسابقه را کسب کنیم. خوشحالم که تیمم الان در این جایگاه قرار دارد. حالا باید به فکر بردن بازیهای بعد باشیم و منتظر باشیم تا چلسی امتیاز از دست بدهد.اختلاف ۱۰ امتیازی با صدر جدول خیلی زیاد بود ولی حالا که اختلاف به ۷ امتیاز رسیده است خیلی کم و خوب است.

این مربی آرژانتینی ادامه داد: ما هم‌چنین منتظر بهتر شدن شرایط هری کین هستیم. شرایط او روز به روز بهتر می‌شود و احتمالاً طی هفته‌های آینده به زمین بازگردد. برای بازیهای مهم هفته های بعد به این بازیکن نیاز خواهیم داشت و تیم پزشکی تلاش می کند تا بتواند او را به بازیهای بعدی تیم برساند. تنها چیزی که الان باید داشته باشیم ثبات است. در خیلی از بازیها امتیاز از دست دادیم که ناراحت کننده بوده ولی باید از الان تنها روی برد تمرکز کنیم. کسب چند برد پی در پی شرایط را برای ما خیلی بهتر خواهد کرد و امیدوار هستیم این اتفاق برای ما رخ دهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه