گالری‌گردی هنری در آخرین جمعه تابستان

همزمان با آخرین جمعه تابستان ۱۴۰۵، گالری‌های تهران و سایر شهرهای کشور با نمایشگاه‌های متنوع هنری میزبان علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی هستند.

گالری گردی
به گزارش خبرگزاری موج

، برنامه جامع گالری‌های هنری کشور در هفته جاری با معرفی آثار نقاشی، عکس و چیدمان منتشر شد تا علاقه‌مندان از جزئیات این رویدادها مطلع شوند.

گالری‌های هنری تهران و سایر مراکز استان‌ها در آخرین جمعه تابستان، بیست و هفتم شهریورماه ۱۴۰۵، با افتتاح نمایشگاه‌های متنوع انفرادی و گروهی پذیرای مخاطبان هستند. شهرهای کاشان، اهواز، رشت، مشهد، تبریز، اصفهان، قزوین، بندرانزلی و شیراز همگام با تهران شاهد برپایی رویدادهای هنری هستند که تا هفته‌ها ادامه خواهند داشت.

در تهران گالری دنا نمایشگاه سپیدخوانی مریم حسین‌زاده را میزبانی می‌کند و گالری دوران به پروژه مفهومی باقی‌مانده تینا قره‌اوغلان اختصاص یافته است. در اصفهان گالری اکنون نمایشگاه بازی ادامه دارد از نیلا روح‌اللهی را روی دیوار برده است و گالری آتلیه کبود در تبریز به نمایش آثار صداخانه احمدعلی کدیور و گلرخ نفیسی پرداخته است. همچنین گالری‌های میرانا، احسان، فضای دستان، ایرانشهر، رادین مشهد، ریم اهواز و هشت‌چشمه کاشان با برپایی نمایشگاه‌هایی نظیر نور، قاب و روایت، پشت سکوت، هنوز، تردید در دیدن، زرد دور، بردی و تاخت در سکون۲ فضای پویایی را برای هنردوستان فراهم کرده‌اند.

گالری‌های کارشیو، عصر، باغ موزه هنر ایرانی، ثاث، ویستا، بستان، دیده و یافته نیز با نمایشگاه‌هایی همچون پری‌زاد، هنوز چیزی باقی‌ست، درون کادر، آن بی‌کران۲، نقطه پنهان، گناه بازمانده، زشت‌ها و آرکادیا فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. در سایر مراکز نیز گالری‌های امکان، گلمک، ۳۳، نگر، سو، عمارت روبه‌رو، سهراب، زیرزمین‌دستان و کانون دید۰۵ آثار متنوعی از هنرمندان را به نمایش گذاشته‌اند که هرکدام به موضوعات متفاوتی از جمله هویت، خاطرات جنگ و مفاهیم انتزاعی می‌پردازند.

این رویدادهای هنری در گالری‌های بینش، دیدار، این/جا، امانتداری رشت، ریشه ۲۹، ماه، لیکه کاشان و دوست نیز تا نیمه مهر و آبان ماه ادامه خواهند داشت. علاوه بر نمایشگاه‌های تازه تأسیس، گالری‌های آران، خط سفید، ۰۰۹۸۲۱، اُ، باوان، لیام، بزم، هما، والی، خانه تئوری، نگارخانه سرو، ملل، سروناز شیراز، چوم بندرانزلی، شیوه قزوین، کیمن، آرت سنتر، مدارموازی، شریف، دا، اِن، نقطه هنری، امروز اصفهان، فیوز کاشان، پیرسوک شیراز، دلگشا و افرند همچنان پذیرای مخاطبان هستند تا با نمایش آثاری نظیر فرتاش، آخرین شورا، ۳۳۸۹ روز، گل‌های تازه‌چین و دیگر آثار تجسمی، پایان تابستان را با هنر گره بزنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه