سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

بزرگترین افتتاحیه سال ۲۰۲۶ ثبت شد:

داستان اسباب‌بازی ۵ می‌تازد

انیمیشن «داستان اسباب‌بازی ۵» با ثبت فروش ۱۶۰ میلیون دلاری در آمریکای شمالی و مجموع ۳۱۲ میلیون دلار در سراسر جهان، بزرگترین افتتاحیه سال ۲۰۲۶ را به نام خود ثبت کرد و با عبور از رقبای قدرتمند، صدرنشین بلامنازع گیشه شد.

داستان اسباب بازی
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از ورایتی، «داستان اسباب‌بازی ۵» با فروش ۱۶۰ میلیون دلاری از نمایش در ۴۴۲۵ سینما در آمریکای شمالی، پیروز گیشه سینماها شد و بالاتر از آنچه انتظار می رفت ظاهر شد. این انیمیشن بزرگترین افتتاحیه داخلی سال را از آن خود کرد و حتی «فیلم سوپر ماریو گلکسی» یونیورسال را که ۱۳۱.۷ میلیون دلار فروخته بود، جا گذاشت.

این انیمیشن که دنباله داستان محبوب وودی و باز است، بدون در نظر گرفتن تورم، حالا بزرگترین افتتاحیه از این مجموعه دیزنی و پیکسار هم شده و رکورد «داستان اسباب‌بازی ۴» در سال ۲۰۱۹ را که ۱۲۰ میلیون دلار در ۳ روز اول اکرانش فروخته بود، شکست. این انیمیشن در عین حال دومین افتتاحیه بزرگ انیمیشن در تاریخ را به خود اختصاص داد و پس از «شگفت‌انگیزان ۲» در سال ۲۰۱۸ قرار گرفت که با فروش ۱۸۲.۷ میلیون دلار صدرنشین است.

«داستان اسباب‌بازی» در سطح بین‌المللی هم ۱۵۲ میلیون دلار از افتتاحیه خود به دست آورد و در جمع فروش جهانی شگفت‌انگیز ۳۱۲ میلیون دلاری را به نام خود ثبت کرد. این فیلم با بودجه ۲۵۰ میلیون دلاری، بدون احتساب هزینه‌های بازاریابی جهانی، ساخته شده است.

«داستان اسباب‌بازی ۵» نقدهای عالی (۹۴ درصد در راتن تومیتوز از منتقدان) و کسب نمره A از تماشاگران در نظرسنجی‌های سینمااسکور به دست آورده تا بتواند انتخاب اصلی خانواده‌ها باقی بماند.

پنجمین قسمت این انیمیشن را اندرو استانتون کارگردان پیشکسوت پیکسار، کارگردانی کرده و داستان وودی (تام هنکس)، باز لایتیر (تیم آلن)، جسی (جوآن کیوسک) و گروه اسباب‌بازی‌هایی را دنبال می‌کند که صاحب آنها، بانی، به گجت مورد علاقه جدیدش، یک تبلت هوشمند کودکانه به نام لیلی‌پد، معتاد ‌شده است. تیلور سویفت آهنگ جدیدی با نام «می‌دانستم، تو را می‌شناختم» برای موسیقی متن این فیلم نوشته است.

اگرچه انیمیشن‌های اورجینال در سال‌های اخیر چندان موفق نبوده‌اند، اما دنباله‌ها همچنان در گیشه خوب می‌فروشند و دنباله‌های «درون و بیرون ۲» دیزنی در سال ۲۰۲۴ و «زوتوپیا ۲» در سال ۲۰۲۵، به ترتیب با ۱.۶ میلیارد دلار و ۱.۸ میلیارد دلار به کار خود پایان دادند. اگر این فیلم‌ها ملاک فروش باشند باید نتیجه گرفت «داستان اسباب‌بازی ۵» احتمالاً پرفروش‌ترین فیلم این مجموعه خواهد شد و از فیلم چهارم که با ۱.۰۷ میلیارد دلار در این مجموعه پیشتاز است هم جلو خواهد زد.

موفقیت این انیمیشن موجب شد تا فیلم علمی تخیلی «روز افشاگری» استیون اسپیلبرگ با ۱۷ میلیون دلار فروش از ۳۸۲۴ سینما، افت شدید ۶۲ درصدی را تجربه کند و به جایگاه دوم بسنده کند. این افت نشان می‌دهد که این فیلم فراتر از جمعیت اصلی مردان مسن‌تر که با سینمای اسپیلبرگ بزرگ شده‌اند، موفق نبود.

در همین حال، نسل‌های جوان‌تر به سمت آثار فیلمسازان نسل Z مانند «وسواس» کاری بارکر و «اتاق‌های پشتی» کین پارسونز جذب شده‌اند.

به نظر می‌رسد تابستان امسال به مدد فیلم‌های پرفروش و نمایش قسمت‌های جدید از فرنچایزهای معتبر، بزرگترین فصل پس از کووید باشد و برای اولین بار پس از وقتی که کرونا تجارت سینما را به هم ریخت، به ۴ میلیارد دلار برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه