سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

طنز سیاسی بدون ورود به جنجال‌های بی‌اساس

تازه‌ترین برنامه رادیو با محوریت طنز سیاسی و اجتماعی و هدف نقد رویکردهای رسانه‌های غربی روی آنتن می‌رود.

آزاده شاهرخ‌مهر
به گزارش خبرگزاری موج

، آزاده شاهرخ‌مهر، تهیه‌کننده برنامه«پارسانیوز » درباره محتوای این برنامه طنز گفت: «پارسانیوز تلاش می‌کند روایتی متفاوت از رویدادهایی ارائه دهد که گاهی از تخیل هم عجیب‌تر به نظر می‌رسند. هدف اصلی ما هجو رویکردهای متناقض رسانه‌های غربی است؛ رسانه‌هایی که گاه با وارونه جلوه دادن واقعیت، مرز میان خبر و شوخی را از بین می‌برند.»

وی افزود: «در پارسانیوز بدون ورود به جنجال‌های بی‌اساس، صرفاً با استناد به اخبار منتشرشده در رسانه‌های غربی، تناقض‌های آن‌ها را به چالش می‌کشیم. زبان طنز بهترین ابزار برای بازخوانی سوژه‌هایی است که مخاطب را در مرز میان تعجب و خنده قرار می‌دهند.»

شاهرخ‌مهر همچنین بر رویکرد چندرسانه‌ای این برنامه تأکید کرد: «به دنبال تولیدات ۳۶۰ درجه‌ای هستیم؛ محتوایی که با قالب‌های نوین، قابلیت انتشار همزمان در رادیو، نرم‌افزارهای کاربردی تصویری و فضای مجازی را داشته باشد تا پیام برنامه در زمان مناسب و در بستری که مخاطب حضور دارد، به دست او برسد.»

تهیه‌کننده پارسانیوز در پایان گفت: «امیدواریم با این برنامه گامی جدی در جهت ارتقای سواد رسانه‌ای و ایجاد نگاهی نقادانه نسبت به اخبار بین‌المللی برداریم.»

«پارسانیوز» روزهای دوشنبه و پنجشنبه ساعت ۱۳:۰۰ از رادیو صبا پخش می‌شود. 

این برنامه که در قالب نماپخش تهیه شده، همزمان با پخش آنتن در صفحات رسمی رادیو صبا در فضای مجازی نیز در دسترس است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه