سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

جان تراولتا در جشنواره فیلم کن غافلگیر شد

جان تراولتا، بازیگر سرشناس هالیوود در جشنواره فیلم کن غافلگیر شد و پیش از نمایش اولین فیلمش به عنوان کارگردان، نخل طلای افتخاری برای جایزه یک‌ عمر دستاورد سینمایی را دریافت کرد.

جان تراولتا در جشنواره فیلم کن غافلگیر شد
به گزارش خبرگزاری موج

، جان تراولتا پیش از اولین نمایش جهانی فیلم «پرواز شبانه یک‌طرفه» به عنوان اولین تجربه کارگردانی خود، شگفتی بزرگی در جشنواره کن تجربه کرد و جشنواره یک نخل طلای افتخاری به او اهدا کرد که معادل جایزه دستاورد یک‌ عمر فعالیت هنری است. تراولتا از این افتخار غافلگیرکننده شوکه شد و تحت‌تأثیر قرار گرفت و در حالی که اشک‌هایش را نگه می‌داشت، گفت: «این فراتر از اسکار است.»

تراولتا پس ار دریافت این جایزه غیرمنتظره به تیری فرمو، مدیر جشنواره کن گفت: «شما گفتید این شب ویژه‌ای خواهد بود، اما نمی‌دانستم به این معنی خواهد بود.» 

تراولتا که دو بار نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد شده است، امسال برای نمایش «پرواز شبانه یک‌طرفه» به کن آمده؛ فیلمی با پشتیبانی اپل که بر اساس کتاب کودکان نوشته خودش در سال ۱۹۹۷ به همین نام ساخته شده است. این فیلم خانوادگی زندگینامه‌ای که او آن را شخصی‌ترین فیلمی که تاکنون ساخته نامید، در عصر طلایی هوانوردی روایت می‌شود: پسر جوانی به نام جف (با بازی کلارک شاتول) و مادرش (کلی اویستون-کوئینت) سفری یک‌طرفه در سراسر کشور به سوی هالیوود را آغاز می‌کنند. در این فیلم، الا بلو تراولتا، دختر جان تراولتا نیز بازی می‌کند.

به گزارش ورایتی، کن پیش از شروع جشنواره ۲۰۲۶ اعلام کرده بود که پیتر جکسون و باربارا استرایسند به ترتیب در شب افتتاحیه و اختتامیه جشنواره نخل طلای افتخاری دریافت خواهند کرد. اما کن  هر سال حداقل یک نخل طلای افتخاری غافلگیرکننده اعطا می‌کند؛ سال گذشته دنزل واشنگتن پیش از اولین نمایش جهانی «بالاترین به پایین‌ترین» این جایزه را دریافت کرد.

تراولتا پیش‌تر در جشنواره فیلم کن با فیلم‌های «داستان عامه‌پسند» (۱۹۹۴)، «او خیلی دوست‌داشتنیه» (۱۹۹۷) و «رنگ‌های بنیادین» (۱۹۹۸) حضور داشته است. «داستان عامه‌پسند» به کارگردانی کوئنتین تارانتینو برنده نخل طلا شد، در حالی که شان پن، همبازی تراولتا، برای «او خیلی دوست‌داشتنیه» جایزه بهترین بازیگر مرد کن را دریافت کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه