ایرج راد مهمان برنامه شاهنامه رادیو نمایش شد

برنامه شاهنامه از شبکه رادیو نمایش این هفته و هفته آینده با حضور ایرج راد روی آنتن می‌رود.

برنامه رادیویی شاهنامه
به گزارش خبرگزاری موج

،  برنامه رادیویی شاهنامه از شبکه رادیو نمایش، یکی از تولیدات مستمر این شبکه است که با بازخوانی و واکاوی جلوه‌های نمایشی، حماسی و فرهنگی اثر جاودانه فردوسی، علاقه‌مندان را با دنیای شاهنامه آشنا می‌کند.

روابط عمومی رادیو نمایش اعلام کرده این برنامه به تهیه‌کنندگی علیرضا بهروش و اجرا و کارشناسی یاسر موحدفر و صدابرداری رامین آریا شکوه با رویکردی روایی و گفت‌وگومحور تولید می‌شود و تلاش دارد روح حماسه و هنر روایت‌گری ایرانی را در قالب صدای رادیو زنده نگه دارد و نسل امروز را با میراث فرهنگی کهن ایران پیوند بزند.

در هر قسمت، استادان ادبیات و هنرمندان حوزه فردوسی و شاهنامه به عنوان مهمان حضور دارند و درباره ابعاد مختلف اثر فردوسی به گفت‌وگو می‌پردازند.

این هفته و هفته آینده، برنامه «شاهنامه» با حضور ایرج راد روی آنتن می‌رود و به فضای دراماتیک و جنبه نمایشی شاهنامه می‌پردازد.

زمان پخش برنامه پنجشنبه‌ها ساعت ۲۱ تا ۲۲ و تکرار آن جمعه‌ها ساعت ۷:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه