English

«باد زرد ونگوگ» به تئاتر شهر می‌آید

نمایش تازه علیرضا کوشک‌جلالی با عنوان «باد زرد ونگوگ» از دوشنبه ۱۰ آذر در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود و بلیت‌فروشی آن بزودی آغاز خواهد شد.

ونگوگ
به گزارش خبرگزاری موج

، تئاتر شهر از دهم آذرماه میزبان تازه‌ترین اثر علیرضا کوشک‌جلالی با عنوان «باد زرد ونگوگ» خواهد بود. این نمایش به تهیه‌کنندگی آزیتا موگویی پس از طی مراحل دریافت مجوز در سالن اصلی این مجموعه به صحنه می‌رود و بلیت‌فروشی آن نیز به‌زودی از طریق درگاه رسمی آغاز می‌شود.

این اثر که پیش‌تر به عنوان یکی از پروژه‌های شاخص فصل جدید تئاتر معرفی شده بود، روایتی فلسفی و متفاوت از زندگی ونسان ونگوگ، نقاش تأثیرگذار قرن نوزدهم است؛ هنرمندی که مرز میان نبوغ و جنون را در آثار خود درنوردید. کوشک‌جلالی در نگارش متن این نمایش کوشیده است ارتباط میان رنج، خلاقیت و جستجوی معنای زندگی را از نگاه این هنرمند بازآفرینی کند.

در ترکیب بازیگران، فرهاد آییش در نقش ونسان ونگوگ، حمید گودرزی در نقش پل گوگن، شقایق فراهانی در نقش استعاری دنیا، المیرا دهقانی در نقش راشل، محسن حسینی در نقش پزشک معالج و سوگل قلاتیان در نقش کای، دخترعموی بیوه ونگوگ، به ایفای نقش می‌پردازند. محمد معتضدی نیز در نقش عموی ونگوگ حضور دارد.

مسئولیت تبلیغات بر عهده میثم میرزایی است و کسری و علی نیک‌رفتار عکاسی پروژه را بر عهده دارند. مریم قربانی‌نیا نیز مشاور رسانه‌ای این اثر است.

نمایش «باد زرد ونگوگ» با حضور گروهی از چهره‌های شناخته‌شده تئاتر ایران، یکی از اجراهای مورد انتظار زمستان امسال محسوب می‌شود و به نظر می‌رسد با محوریت نگاه هنری و روان‌شناسانه‌اش به ونگوگ، مخاطبان جدی تئاتر را به سالن اصلی تئاتر شهر خواهد کشاند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه