English

اکبر زنجانپور و بهزاد فراهانی در نمایش رادیویی «روال عادی» همبازی شدند

پس از سال‌ها همکاری نکردن، اکبر زنجانپور و بهزاد فراهانی در نمایش رادیویی «روال عادی» دوباره کنار هم قرار گرفته‌اند تا داستانی پر تعلیق را روایت کنند.

اکبر زنجانپور و بهزاد فراهانی در نمایش رادیویی «روال عادی» همبازی شدند
به گزارش خبرگزاری موج

، نمایش رادیویی «روال عادی» فرصتی تازه برای حضور مشترک دو بازیگر سرشناس، اکبر زنجانپور و بهزاد فراهانی ، پس از سال‌هاست.

این اثر که بر اساس متن ژان کلود کریر و ترجمه اصغر نوری تولید شده، داستان احضار یک خبرچین به اداره خود را روایت می‌کند. بازپرس پرونده تغییر یافته و در جریان بازجویی، حقایق و نکات پیچیده‌ای آشکار می‌شود که مسیر پرونده را به طور کامل دگرگون می‌کند.

فریدون محرابی سردبیر و تنظیم‌کننده رادیویی این نمایش است و شهرام گیل‌آبادی کارگردانی آن را بر عهده دارد.

تهیه‌کنندگی اثر بر عهده امین رهبر بوده و تیم فنی شامل نرگس موسی‌پور به عنوان افکتور و محمدرضا محتشمی صدابردار است.

این نمایش رادیویی، روز جمعه ۴ مهرماه ساعت ۸:۳۰ و ۱۶:۰۰ از رادیو نمایش روی موج اف‌ام ردیف ۱۰۷.۵ مگاهرتز پخش خواهد شد و مخاطبان را با فضایی پرکشش و داستانی غیرمنتظره همراه می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه