English

صدای راک در برج میلاد؛ رضا یزدانی به صحنه می‌آید

رضا یزدانی، خواننده صاحب‌سبک موسیقی راک، پنجشنبه این هفته با اجرایی پرقدرت در مرکز همایش‌های برج میلاد، میزبان علاقه‌مندان به موسیقی راک فارسی خواهد بود.

صدای راک در برج میلاد؛ رضا یزدانی به صحنه می‌آید

، رضا یزدانی با صدای خش‌دار و استایل منحصربه‌فردش، بیش از دو دهه است که به‌عنوان یکی از پیشگامان موسیقی راک ایران شناخته می‌شود.

او با تلفیق اشعار کلاسیک و معاصر با موسیقی راک، توانسته مخاطبان خاص خود را پیدا کند و کنسرت‌هایش همواره به دلیل انرژی بالا و اجرای حرفه‌ای، با استقبال مواجه می‌شود.

او روز پنجشنبه ۲۰ شهریور در مرکز همایش‌های برج میلاد در دو سانس ۱۹:۳۰ و ۲۲:۳۰ روی صحنه می‌رود.

یزدانی در این اجرا، مجموعه‌ای از بهترین و پرطرفدارترین قطعات خود از آلبوم‌های مختلف، از جمله آهنگ‌های تیتراژ فیلم‌ها و سریال‌ها را برای هوادارانش خواهد خواند.

این کنسرت که بلیت‌فروشی آن از طریق «ایران کنسرت» انجام شده، فرصتی عالی برای دوستداران موسیقی راک است تا یک شب پرهیجان را با صدای آقای راک ایران تجربه کنند.

انتظار می‌رود این اجرا نیز مانند همیشه با سالنی مملو از جمعیت برگزار شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه