English

«بازی را بکُش» برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد

سومین جشنواره فیلم های آسیایی دانانگ جایزه بهترین فیلمنامه خود را به فیلم ایرانی «بازی را بکُش» اعطا کرد.

«بازی را بکُش» برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد
به گزارش خبرگزاری موج

، فیلمنامه فیلم «بازی را بکش» توسط لادن شیرمرد و ابراهیم عزیزی نوشته شده است.

فیلم سینمایی بازی را بکش به کارگردانی محمدابراهیم عزیزی و تهیه کنندگی مصطفی کیایی و نویسندگی لادن شیرمرد و محمدابراهیم عزیزی در بخش مسابقه این جشنواره به نمایش درآمد.

محسن کیایی، هدی زین العابدین، محمد بحرانی، متین حیدری نیا، حدیث بیابانگرد و پوریا رحیمی سام در این فیلم که بر اساس «داستان واقعی» ساخته شده، به ایفای نقش می پردازند.

بنا بر اعلام سینه ایران، جایزه بهترین فیلم به «معامله در مرز» ساخته دستان ژاپار ریسکلدی محصول قزاقستان، جایزه هیات ‌داوران به «گریه نکن پروانه» ساخته دوئونگ دیو لین از ویتنام، جایزه بهترین کارگردان به گوان هو برای فیلم «سگ سیاه» محصول چین، جایزه بهترین بازیگر مرد به لی کانگ سنگ برای فیلم کره ای «چشمان بیگانه» و جایزه بهترین بازیگر زن به نورژان بیک سلطانوا برای «آبل» محصول قزاقستان اعطا شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه