سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

نقاشی گمشده‌ «فرانس پست»‌ در حراجی بیش از هفت میلیون دلار فروخته شد

نقاشی گمشده‌ «فرانس پست»‌ که در انباری پیدا شد، در حراجی بیش از هفت میلیون دلار فروخته شد.

نقاشی

به گزارش خبرگزاری موج، یک نقاشی قدیمی و غبارآلود که از اتاق زیرشیروانی یا انباری بیرون کشیده شده بود و به عنوان یکی از آثار «فرانس پُست»‌ نقاش هلندی شناسایی شد، در یک حراجی به قیمتی چشمگیر فروخته شده است.

این اثر چهارشنبه هفته گذشته در حراجی ساتبیز ارائه شد و با قیمت چکشی ۶ میلیون دلار (۷٫۳۷ میلیون دلار با احتساب کارمزد) فروخته شد که رکوردی جدید برای «فرانس پست»، نقاش هلندی دوره‌ی باروک محسوب می‌شود که این تابلو را حدود ۳۵۹ سال پیش خلق کرده بود. (رکورد قبلی او ۴٫۵ میلیون دلار بود که در سال ۱۹۹۷ نیز در ساتبیز ثبت شده بود.)

تابلوی «نمایی از اولیندا، برزیل،  با ویرانه‌های کلیسای یسوعی‌ها» به‌عنوان بخشی از فروش مجموعه‌ شخصی «جردن و توماس اِی. ساندرز سوم» از آثار استادان قدیم نقاشی، به حراج گذاشته شد.

ابعاد این تابلو ۶۰٫۳ در ۹۰٫۵ سانتی‌متر است که برای آثار «پست» نسبتاً بزرگ محسوب می‌شود.

ساتبیز برای این تابلو برآوردی بین ۶ تا ۸ میلیون دلار اعلام کرده بود. ارزش این اثر فقط به کیفیت آن بازنمی‌گردد، بلکه به جایگاهش در تاریخ هنر نیز مربوط است. در حالی که بیشتر نقاشان هلندی قرن هفدهم مناظر آشنا و محلی و طبقه‌ در حال رشد بازرگانان را سوژه‌ی خود قرار می‌دادند، «فرانس پست» به برزیل که در آن زمان مستعمره‌ی هلند بود سفر کرد. او از معدود هنرمندان اروپایی بود که مناظر «جهان نو» را سوژه‌ی آثارش قرار داد. او برای چند سال، آنچه در برزیل می‌دید را ترسیم و نقاشی می‌کرد و تا پایان عمر در شهر زادگاهش، هارلم، از این خاطرات بهره می‌برد.

فرانز پست حتی در زمان حیاتش هم هنرمندی پرطرفدار بود.

به گفته «دیوید پولاک»‌ معاون ارشد و رئیس آثار استادان قدیم نقاشی حراجی ساتبیز این نقاشی که با امضای «F. Post» و تاریخ ۱۶۶۶ مشخص شده، در قرن هجدهم در مجموعه‌هایی در پاریس قرار داشته و در قرن نوزدهم توسط دلالی به نام شارل سیمون، احتمالاً برای کاردینال ژوزف فش (Joseph Fesch)، دایی ناپلئون بناپارت، به قیمت ۱۶۰ فرانک خریداری شده است.

این تابلو در نهایت به مجموعه‌ی خصوصی‌ای در ایالت کنتیکت رسید. مشخص نیست چه کسی و چه زمانی آن را به انباری منتقل کرده است اما در نهایت، کسی آن را پیدا کرد و به یکی از گالری‌های لندن سپرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه