English

بهنوش بختیاری بابت برگزاری یک رویداد مرتبط با مد زرشک زرین گرفت

برنامه «مجنون» رادیو صبا به بهنوش بختیاری بابت برگزاری یک رویداد مرتبط با مد آن هم بدون تخصص کافی زرشک زرین داد.

بهنوش بختیاری بابت برگزاری یک رویداد مرتبط با مد زرشک زرین گرفت

به گزارش خبرگزاری موج، برنامه «مجنون» هر هفته پنجشنبه‌ها ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن می‌رود و به بررسی موضوعات مهم و چالش‌برانگیز هفته می‌پردازد. این برنامه با حضور مهمانان متخصص و صاحب‌نظر، فضایی متفاوت و آموزنده برای شنوندگان خلق می‌کند و موضوعات روزمره، فرهنگی، اجتماعی و زیست‌محیطی را با نگاهی ویژه واکاوی می‌کند.

در برنامه این هفته، در بخش اول طرح کاهش سقف اجرایی مهریه از ۱۱۰ سکه به ۱۴ سکه مورد بحث قرار گرفت. بخش مهمان حضوری برنامه به مهنوش مرادی بدلکار ۳۲ ساله و از شاگردان مرحوم ارشا اقدسی اختصاص داشت. او در استودیو رادیو صبا حاضر شد و درباره فعالیت‌هایش توضیح داد و به چالش‌های این حرفه اشاره کرد.

در ادامه زرشک زرین «مجنون» به بهنوش بختیاری بازیگر سینما و تلویزیون تعلق گرفت. دلیلش برگزاری رویدادی مرتبط با مد، فشن و پوشاک بدون تخصص کافی در این حوزه بود. برخی منتقدان معتقدند که بختیاری تاکنون به‌عنوان چهره‌ای شاخص در زمینه استایل و پوشش شناخته نشده و همین مسئله باعث شده تا حضور او در مقام برگزارکننده یک رویداد مد، برای بسیاری قابل درک نباشد.

«مجنون» به تهیه‌کنندگی نازنین حاج‌سیف‌الله و اجرای مهدی مجنونی، هماهنگی پویا رضایی، بازیگری آرش صادقیان و همراهی شهره احمدوند و نرگس فتحی هر هفته پنجشنبه‌ها ساعت ۲۰:۳۰ به بررسی خبرهای ویژه و متفاوت هفته می‌پردازد و مخاطبان را در فضایی جذاب و آموزنده همراهی می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه