سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

معرفی پرفروش‌ترین آثار تئاترهای دولتی

پرفروش‌ترین نمایش‌های سال ۱۴۰۳ در سالن‌های زیرپوشش اداره کل هنرهای نمایشی مشخص شدند.

چهارمین روز جشنواره تئاتر فجر
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هنرهای نمایشی، آمار فروش نمایش‌های سال ۱۴۰۳ در مجموعه تئاترشهر ، تالار هنر و تماشاخانه سنگج معرفی و با مقایسه آمار، پرفروش‌ترین در هر سالن به تفکیک مشخص شد.

در مجموعه تئاترشهر و در سالن اصلی، نمایش«پپرونی برای دیکتاتور» به کارگردانی علی احمدی با مجموع فروش ۱۰ میلیارد و ۸۲۰ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان پرفروش‌ترین نمایش سال در این سالن است.

در سالن چهارسو نمایش «اینک انسان» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی با مجموع فروش ۸۷۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان عنوان پرفروش‌ترین نمایش این سالن را کسب کرده است.

لازم به یادآوری است چون اجرای نمایش‌های «درد» به کارگردانی سامان خلیلیان و «پیوتر اوهه» به کارگردانی فارس باقری در این سالن ادامه دارد، جزو محاسبه نیامده‌اند.

در تالار قشقایی نمایش «بونکر دوم؛ شکارچی و قطار» به کارگردانی جلال تهرانی با فروش ۷۸۵ میلیون و ۲۵۰ هزار تومانی، پرفروش‌ترین نمایشِ سال در این سالن شد.

عنوان پرفروش‌ترین نمایشِ سال سالن سایه به نمایش «بی‌پایانی» به کارگردانی صحرا فتحی اختصاص یافته است که موفق به فروش ۴۹۸ میلیون و ۶۰ هزار تومانی شده است.

اجرای دو نمایش «تئاتر بی‌حیوان» به کارگردانی لبخند بدیعی و «مکاشفه از نزدیک» به کارگردانی نسرین بخت‌پور در سالن سایه ادامه دارد.

در کارگاه نمایش، نمایش«مرگ در ساعت سگ» به کارگردانی حسین فلاح با فروش ۷۲ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان به عنوان پرفروش‌ترین نمایش سال کارگاه نمایش شناخته شده است.

در تماشاخانه سنگلج، نمایش «بمون، بخون، بخندون» به کارگردانی سمیه مهری با رقم فروش ۳۱۰ میلیون ۹۶ هزار تومان، پرفروش‌ترین نمایش سال این تماشاخانه شده است.

در تالار هنر نیز نمایش «قصه سیبی که پرواز کرد» به کارگردانی مجتبی مهدی و فروش ۴۱۴ میلیون و ۷۱۷ هزار و ۶۰۰ تومانی عنوان پرفروش‌ترین نمایش سال را در این تالار تخصصی کسب کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه