سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری برای ترویج عدالت و تصویرسازی رسانه‌ای امضا شد

رئیس سازمان صداوسیما و معاون اول قوه قضاییه در نشستی مشترک، با تأکید بر همکاری نهادهای حاکمیتی برای تحقق عدالت، نقش رسانه ملی در نمایش فرآیندها و اقدامات قضایی را کلیدی خواندند.

رسانه ملی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از رسانه ملی ، نشست مشترک پیمان جبلی و حجت‌الاسلام حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، با حضور معاونان دو نهاد، سه‌شنبه ۱۴ اسفندماه برگزار شد.

در این جلسه، جبلی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تأکید رهبر معظم انقلاب بر عدالت به‌عنوان محور پیشرفت، گفت: رسانه ملی در دوره جدید، عدالت‌گستری و هویت‌محوری را به‌عنوان دو اصل راهبردی دنبال می‌کند. ما مکلفیم با همکاری قوه قضاییه، تصویری شفاف و واقعی از تلاش‌های این دستگاه برای تحقق عدالت ارائه دهیم تا جامعه مسیر پیشرفت را به وضوح درک کند.

وی افزود: صداوسیما در ماه‌های اخیر با تولید برنامه‌های مشترک و برگزاری جلسات فشرده با مسئولان قضایی، گام‌های مؤثری در جهت آگاهی‌بخشی به مردم برداشته است. این همکاری‌ها، نه‌تنها به وظیفه شرعی و قانونی ما پاسخ می‌دهد، بلکه به حکمرانی فرهنگی نظام نیز کمک می‌کند.

معاون اول قوه قضاییه نیز با تشکر از نقش رسانه ملی در بازتاب فعالیت‌های قضایی، اظهار داشت: عدالت تنها یک شعار نیست، بلکه زیبایی و آرامش را به جامعه بازمی‌گرداند. رسانه می‌تواند با نشان دادن اقدامات عینی قوه قضاییه، این زیبایی را برای مردم ملموس کند. اگر جامعه ببیند که دستگاه قضا بدون ملاحظه به احقاق حق می‌پردازد، اعتماد عمومی تقویت می‌شود.

خلیلی با استناد به کتاب «آینده انقلاب اسلامی» شهید مطهری، خاطرنشان کرد: باز بودن مسیر عدالت‌خواهی، ضامن بقای انقلاب است. امروز قوه قضاییه پرچمدار این مسیر است، اما بدون همراهی رسانه ملی، جامعه نمی‌تواند عمق تلاش‌ها را درک کند. ما وابسته به هم هستیم و هر سستی در این مسیر، به نظام آسیب می‌زند.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری میان دو نهاد با محوریت تولید برنامه‌های آموزشی، مستندهای حقوقی، و اطلاع‌رسانی شفاف درباره پرونده‌های کلان امضا شد. این سند، هماهنگی بیشتر صداوسیما و قوه قضاییه در راستای تبیین مفاهیم عدالت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را هدفگذاری کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه