سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بهترین‌ها در یک فیلم جنایی جمع شدند

مارتین اسکورسیزی و لئوناردو دی کاپریو به دواین جانسون و امیلی بلانت در یک فیلم جنایی پیوستند.

سینمای جهان
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از ورایتی، مارتین اسکورسیزی و لئوناردو دی‌کاپریو برای تولید یک فیلم جدید که ایده اصلی آن متعلق به دواین جانسون و امیلی بلانت است، با این ۲ بازیگر همراه شدند.

این فیلم جنایی که داستانش در هاوایی می‌گذرد و به استودیوها و پخش‌کننده‌ها برای خرید ارائه ‌شده، با «رفتگان» و «رفقای خوب» اسکورسیزی مقایسه می‌شود. به گفته منابع متعدد هنوز هیچ معامله‌ای وجود ندارد و فیلمنامه این درام بدون عنوان را قرار است نویسنده و روزنامه‌نگار نیک بیلتون که مستند «مشهور قلابی» سال ۲۰۲۱ را برای اچ‌بی‌او نوشته بود، بنویسد.

جانسون و بلانت که قبلاً در «گشت و گذار در جنگل» با هم کار ‌کردند، این پروژه را نزد اسکورسیزی و دی‌کاپریو بردند و وقتی آنها ابراز علاقه کردند، همه به سراغ بیلتون رفتند تا با او درباره نوشتن فیلمنامه صحبت کنند.

تهیه کنندگان این فیلم شامل اسکورسیزی، جانسون، بلانت، دی کاپریو، بیلتون، دنی گارسیا، لیزا فریچت و ریک یورن هستند.

بلندپروازی این ۲ بازیگر شاید به دلیل فیلم بعدی جانسون و بلانت در «ماشین درهم‌کوبی» باشد که به کارگردانی بنی سفدی به عنوان جدی‌ترین نقش دراماتیک جانسون تا کنون مطرح است.

اسکورسیزی و دی کاپریو سال‌هاست با هم کار می‌کنند که حاصل آن فیلم‌های به یاد ماندنی مانند «رفتگان»، «هوانورد»، «دار و دسته‌های نیویورک»، «شاترآیلند»، «گرگ وال‌استریت» و «قاتلان ماه کامل» نامزد بهترین فیلم اسکار سال پیش است. این ۲ همچنین در حال شکل دادن به فیلم اقتباسی «شیطان در شهر سفید» هستند که مدت‌هاست ساخت آن مطرح بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه