سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

پوران درخشنده:

دولتی ها باید در ساخت آثار ورزشی سرمایه‌گذاری کنند

پوران درخشنده، کارگردان شهیر سینمای ایران تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صداوسیما باید در ساخت آثار ورزشی سرمایه‌گذاری کنند تا فیلم‌های بیشتری در این زمینه داشته باشیم.

پوران درخشنده
به گزارش خبرگزاری موج

، این کارگردان سینما در آستانه برگزاری چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی درباره کم بودن آثار ورزشی گفت: شرایط ساخت فیلم‌های ورزشی به نسبت دیگر ژانرها کمتر پیش می‌آید و سرمایه‌گذاری در این حوزه ناچیز است. برای ساخت آثار معمولا باید تولیدکننده و سرمایه‌گذاری مثل تلویزیون وجود داشته باشد تا از فیلمسازان جوان بخواهد چنین فیلم‌هایی را به تولید برسانند درغیر این صورت، افراد به خودی خود به سمت ساخت و تولید فیلم‌های ورزشی نمی‌روند.

او در پاسخ به اینکه کدام‌یک از نهادها را مسئول سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌داند، بیان کرد: وزارت ورزش و جوانان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صداوسیما باید در ساخت آثار ورزشی سرمایه‌گذاری کنند تا فیلم‌های بیشتری در این زمینه داشته باشیم.

پوران درخشنده در پایان با اشاره به اینکه تاکنون فیلم ورزشی نساخته است، توضیح داد: به شخصه تا به حال به فکر ساخت فیلم ورزشی نیفتاده‌ام و چندان به این حوزه علاقه‌مند نیستم.

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی ایران به عنوان نماینده انحصاری فدراسیون جهانی فیلم‎ ورزشی (FICTS) با حمایت کمیته ملی المپیک و همراهی وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی پارالمپیک، شهرداری تهران، سازمان صدا و سیما و سازمان سینمایی ۶ تا ۹ آذرماه امسال در سینما فلسطین برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه