سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بدلکاری اختتامیه المپیک به تام کروز رسید

تام کروز ستاره هالیوودی قرار است به عنوان بخشی از مراسم اختتامیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس حضور داشته باشد.

تام کروز
به گزارش خبرگزاری موج

، در مراسم اختتامیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس که در تاریخ ۱۱ آگوست برگزار می‌شود، تام کروز ستاره فیلم‌های اکشن هالیوودی از طریق یک ویدئوی از پیش ضبط شده در پاریس و لس‌انجلس (میزبان المپیک ۲۰۲۸) حضور خواهد داشت.

تام کروز ۶۲ ساله سینما قرار است به عنوان بخشی از پخش تلویزیونی مراسم اختتامیه از پشت بام ورزشگاه ملی فرانسه (استاددو فرانس) به پائین سقوط کند.

بر اساس گزارش‌ گاردین، پخش زنده مراسم اختتامیه پس از آن به فیلم‌های از پیش ضبط‌شده از تام کروز در خیابان‌های پاریس با موتور سیکلت و سپس در هواپیمای به سوی کالیفرنیا ادامه می‌یابد، در حالی که او همواره پرچم المپیک را در دست گرفته و در انتها نیز به تپه معروف هالیوود می‌رسد.

کروز از آغاز سال جدید مشغول فیلمبرداری قسمت جدید فیلم «ماموریت غیرممکن» در لندن و پاریس بوده است.

گفته می‌شود که خود این بازیگر به کمیته بین‌المللی المپیک، پیشنهاد ساخت این ویدئوها را داده است. تام کروز پیش از این در سال ۲۰۰۴ نیز در حمل مشعل المپیک آتن حضور یافته بود.

فیلم «ماموریت غیرممکن: روزشمارمرگ قسمت دوم» به کارگردانی کریستوفر مک کواری در ماه می ۲۰۲۵ اکران خواهد شد.

قسمت قبلی این سری فیلم با عنوان «ماموریت غیرممکن: روزشمار مرگ قسمت اول» را هم مک کواری کارگردانی کرد که درست قبل از دو فیلم «باربی» و «اوپنهایمر» در سینماها به نمایش درآمد. علیرغم نقدهای مثبت، این فیلم با ۵۶۷ میلیون دلار در سطح جهانی کمتر از انتظارات فروخت. قسمت جدید و هشتم این فیلم قرار است با یک عنوان جدید راهی سینماها شود و داستان آن نیز دنباله وقایع «روزشمار مرگ قسمت اول» خواهد بود. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه