سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

«ماتریکس ۵» در راه است

«ماتریکس ۵» با درو گدار به عنوان کارگردان و لانا واچوفسکی به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در دست ساخت است.

ماتریکس ۵
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از ورایتی، کمپانی برادران وارنر اعلام کرد پنجمین فیلم «ماتریکس» در دست ساخت است و برای نخستین بار لانا یا لیلی واچوفسکی به عنوان کارگردان در آن حضور نخواهند داشت. این قسمت با کارگردانی درو گدار، فیلمنامه‌نویس «مریخی» ساخته می‌شود و وی در کنار سارا اسبرگ، فیلمنامه را هم خواهد نوشت و تهیه‌کننده هم خواهد بود. لانا واچوفسکی که کارگردانی آخرین قسمت «ماتریکس» یعنی «رستاخیزها» را در سال ۲۰۲۱ بر عهده داشت، به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در فیلم پنجم حضور دارد.

مشخص نیست بازیگران اصلی دنیای «ماتریکس» یعنی کیانو ریوز و کری آن ماس که در تمامی فیلم‌های قبلی در نقش نئو و ترینیتی حضور داشتند، در این فیلم هم نقش آفرینی می‌کنند یا خیر، اما یحیی عبدالمتین دوم، جاناتان گروف، نیل پاتریک هریس و پریانکا چوپرا جوناس که در آخرین فیلم بازی کردند، در این فیلم هم حضور خواهند داشت.

چیزی درباره داستان فاش نشده، اما جسی ارمن، رییس تولید موشن پیکچرز گفته داستان در همان دنیای فانتزی «ماتریکس» و همان حال و هوایی پیش می‌رود که موجب موفقیت این مجموعه شد.

جسی ارمن در بیانیه‌ای گفت: درو با ارایه ایده جدیدی به برادران وارنر، همه ما را متقاعد کرد که این راهی باورنکردنی برای ادامه دنیای ماتریکس خواهد بود که در آن هم به کاری که لانا و لیلی بیش از ۲۵ سال پیش شروع کردند احترام گذاشته می‌شود و هم دیدگاهی منحصر به فرد بر اساس عشق به ماتریکس و شخصیت‌ها ارایه می‌کند.

گدار برای نوشتن فیلمنامه «مریخی» که فیلم علمی تخیلی اقتباسی به کارگردانی ریدلی اسکات و با بازی مت دیمون بود، نامزد دریافت جایزه اسکار شد. از دیگر فیلم‌های بلند او می‌توان به نوشتن «کلاورفیلد» و «جنگ جهانی زد» و نویسندگی و کارگردانی فیلم‌های «کلبه‌ای در جنگل» و «زمان‌های بد در ال رویال» اشاره کرد.

«ماتریکس» سال ۱۹۹۹ یکی از تاثیرگذارترین فیلم‌های علمی-تخیلی تمام دوران به حساب می آید. این فیلم سه دنباله داشت: «بارگذاری مجدد ماتریکس» و «انقلاب‌های ماتریکس» در سال ۲۰۰۳ و «رستاخیزهای ماتریکس» در سال ۲۰۲۱. قسمت چهارم که پس از ۱۸ سال وقفه ساخته شد نخستین فیلم این مجموعه بود که تنها توسط لانا کارگردانی شد و در گیشه هم به موفقیت قابل توجهی دست پیدا نکرد. یکی از دلایل این امر البته به برنامه سال ۲۰۲۱ برادران وارنر باز می‌گردد که فیلم‌ها را هم‌زمان در اچ‌بی‌او مکس و بدون پرداخت هزینه اضافی در دسترس قرار داد.

«ماتریکس چهارم» تنها ۱۵۹ میلیون دلار در سراسر جهان فروخت در حالی که با بودجه ۱۹۰ میلیون دلاری ساخته شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه