سرخط خبرها
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

«مودی» جانی دپ با تشکر از آل پاچینو به پایان رسید

جانی دپ اولین تصاویر از کارگردانی «مودی» را با رسیدن به نقطه پایان فیلمبرداری به اشتراک گذاشت.

«مودی» جانی دپ
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از هالیوود ریپورتر، تصاویری از جانی دپ از صحنه فیلمبرداری «مودی» که اولین تلاش کارگردانی او در بیش از ۲ دهه است، منتشر شد. این فیلم با بازی آل پاچینو ساخته شده و به تازگی فیلمبرداری آن به پایان رسیده است.

دپ پس از سال‌ها مشاجره قانونی برای جدایی از همسر سابقش امبر هرد، پشت دوربین رفت. این در حالی بود که از زمانی که برادران وارنر در سال ۲۰۲۰ روابط خود را با او برای بازی در فرانچایز «هیولاهای شگفت انگیز» قطع کرد، او تا حد زیادی از هالیوود دور بود و در فضای مستقل کار کرد.

دپ در بیانیه ای که پایان فیلمبرداری فیلمش را اعلام کرد، این پروژه را تجربه ای فوق العاده رضایت بخش و متحول کننده خواند.

وی افزود: می‌خواهم از تمام بازیگران، عوامل و تهیه‌کنندگان به خاطر تعهد و خلاقیت بی‌وقفه‌شان تشکر کنم. به آل، که از من خواست این فیلم را بسازم - چگونه می توانم به پاچینو جواب رد بدهم؟ - به این وسیله قدردانی صمیمانه خود را برای مشارکت سخاوتمندانه و فداکاری او در این پروژه اعلام می کنم. «مودی» گواهی بر روحیه مشارکتی فیلمسازی مستقل است و من برای ارایه این داستان منحصر به فرد و جذاب به جهان هیجان زده هستم.

این فیلم زندگینامه ای درباره هنرمند ایتالیایی آمادئو مودیلیانی است که نزد دوستانش با نام «مودی» شناخته می شد. نمایشنامه دنیس مک اینتایر مودیلیانی منبع ساخت این فیلم بود که با فیلمنامه ای از جرزی و مری کرومولوفسکی ساخته شد.

در خلاصه داستان که در مدت ۴۸ ساعت اتفاق می افتد، آمده است: مودی در حال فرار از دست پلیس، می خواهد به حرفه خود پایان دهد ولی دوستان بوهمی او موریس اوتریلو هنرمند فرانسوی شیام سوتی که متولد بلاروس است و محبوب انگلیسی او درخواستش را رد می کنند. مودی از دلال آثار هنری و دوست لهستانی خود لئوپولد زبوروفسکی مشاوره می خواهد، اما هرج و مرج زمانی به اوج خود می رسد که او با یک مجموعه دار روبه‌رو می شود که می تواند زندگی اش را تغییر دهد.

شرکت تولید فیلم دپ و تهیه کننده بری نویدی سرمایه گذار و سازنده این پروژه هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه