سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز با برق یارانه‌ای سودهای کلان به جیب می‌زنند
  • آغاز ثبت‌نام‌ آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی از امروز شنبه
  • احداث ۲۴۵۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید در یک‌سال
  • صدور هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • کشف جسد مجهول‌الهویه در محدوده ماهدشت
  • اهواز: ۲۰ نفر از ساکنان مجتمع مسکونی در آتش‌سوزی نجات یافتند
  • قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاحشان حقیقت است
  • خیز وزارت ورزش برای ساماندهی کانون‌های هواداری لیگ برتر
  • توزیع کالاهای اساسی ۳ برابر تقاضاست/کالاهای اساسی به وفور در بازار موجود است
  • اتحادیه مشاوران املاک: برخی مالکان ترجیح می‌دهند خانه را خالی نگه دارند تا با نرخ مصوب اجاره دهند
  • محسنی اژه‌ای: خبرنگار متعهد، هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر است

بهترین فیلم سال ۲۰۲۳ کدام است؟

اوپنهایمر از سوی انجمن منتقدان فیلم بریتانیا به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب شد.

اوپنهایمر
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از فیلم استیج، انجمن منتقدان فیلم بریتانیا (UKFCA) برندگان ۲۰۲۳ خود را معرفی کردند و « اوپنهایمر» را به عنوان بهترین فیلم سال برگزیدند. این فیلم موفق شد تا « باربی»، «قاتلان ماه کامل»، «زندگی‌های گذشته» و «مردعنکبوتی: در دنیای عنکبوتی» را پشت سر بگذارد.

کریستوفر نولان نیز برای همین فیلم به عنوان بهترین کارگردان سال انتخاب شد و امرالد فنل، جاناتان گلیزر، مارتین اسکورسیزی و سلین سانگ دیگر رقبای این بخش را پشت سرگذاشت.

جایزه بهترین بازیگر مرد هم به کیلین مورفی برای ایفای نقش اصلی فیلم «اوپنهایمر» تعلق گرفت و بردلی کوپر، پل جیامتی، بری کیوگن و اندرو اسکات مغلوب وی شدند.

در بخش بهترین بازیگر زن لیلی گلداستون بازیگر «قاتلان ماه کامل» عنوان بهترین بازیگر زن سال را دریافت کرد و ساندرا هولر، گرتا لی، مارگو رابی و، اما استون را پشت سر گذاشت.

رایان گاسلینگ عنوان بهترین بازیگر مرد نقش مکمل را برای بازی در «باربی» به دست آورد و ریچل مک‌آدامز هم برای بازی در «خدایا آنجایی؟ این منم مارگارت» بهترین بازیگر زن نقش مکمل شد. جایزه بهترین فیلمنامه هم به «زندگی‌های گذشته» رسید.

این منتقدان ۵۰ فیلم برتر سال را هم معرفی کردند که «اوپنهایمر» در صدر لیست جای گرفت.

در جایگاه دوم تا دهم این فیلم‌ها انتخاب شدند: «زندگی‌های گذشته»، «قاتلان ماه کامل»، «مرد عنکبوتی: در دنیای عنکبوتی»، «باربی»، «همه ما بیگانه‌ها»، «بیچارگان»، «آناتومی یک سقوط»، «جان ویک: بخش ۴»، «سالتبرن».

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه