سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

نویسنده قدیمی رادیو درگذشت

نویسنده پیشکسوت و ویراستار رادیو فرهنگ که از ابتدای تاسیس، با این شبکه رادیویی همکاری داشت، به علت بیماری دار فانی را وداع گفت.

باقر خلیلی
به گزارش خبرگزاری موج

، باقر خلیلی متولد ۱۳۲۶ شهر ساوه، از سال ۱۳۷۲ وارد رادیو شد و از زمان تاسیس شبکه رادیویی فرهنگ به صورت مستمر با این شبکه رادیویی در حوزه نویسندگی و ویراستاری همکاری می‌کرد.

باقر خلیلی برادر همسر امام موسی صدر، عضو تیم برنامه‌ساز و اتاق فکر برنامه «هنرنامه» رادیو فرهنگ و گوینده برنامه «علی یا ایها الساقی» بود که در بیش از ۱۱۳ قسمت تهیه و از رادیو فرهنگ پخش شد.

شبکه رادیویی فرهنگ در سال ۱۴۰۱ مراسم نکوداشت این پیشکسوت را با حضور جمعی از شخصیت‌های فرهنگی و هنری کشور برگزار کرد.

علی بخشی‌زاده معاون صدای سازمان صداوسیما پیام تسلیتی صادر کرد و نوشت: ضایعه درگذشت پیشکسوت و دوست هنرمندم، نویسنده و ویراستار خوش قلم رادیو مرحوم «استاد باقر خلیلی» موجب اندوه و تأثر خاطر اهالی رسانه گرم و دوست داشتنی رادیو شد.

وی که نزدیک به سی سال در رادیو هنرمندی نمود و از زمان تاسیس شبکه رادیویی فرهنگ به صورت مستمر با این شبکه همکاری داشت، برادر همسر امام موسی صدر بود که صدا و قلمش در برنامه‌های ارزشمندی چون «هنرنامه» و «الا یا ایها الساقی» ماندگار شد.

آنچه مرحوم خلیلی را در خاطر همه ما برجسته و مانا کرد متانت، وقار، استعداد درخشانش در نوشتن و خوش‌صدایی او بود.

چه خوب که شبکه رادیویی فرهنگ در مراسم نکوداشت این نویسنده صاحب قلم در سال ۱۴۰۱ و با حضور جمعی از شخصیت‌های فرهنگی و هنری کشور، از ایشان به دلیل سال‌ها تلاش مستمر و به یادگار گذاشتن میراثی گران‌بها از خود در تاریخ فرهنگ و هنر این مرز و بوم، تقدیر نمود.

این نویسنده فقید سرانجام در دی ماه ۱۴۰۲ خرقه‌ی تن وانهاد و به سرچشمه‌ی ابدیت پیوست، اما صدای قلمش هرگز خاموش نمی‌شود و یادش در خاطر ما برای همیشه ماندگار خواهد ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه