سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

ماه رمضان تور کنسرت‌های احسان یاسین برگزار می‌شود

احسان یاسین (خواننده موسیقی پاپ) ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در شهرهای تهران و شیراز روی صحنه می‌رود.

احسان یاسین
به گزارش خبرگزاری موج

، احسان یاسین ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در شهرهای تهران و شیراز برای دومین بار برای اجرای قطعات آلبوم «ماه من» و تازه‌ترین قطعه‌های خود روی صحنه می‌رود.

این خواننده بعد از انتشار نخستین آلبوم خود که اسفند ۱۴۰۱ منتشر شد، تاکنون ۶ قطعه با نام‌های «گوشه‌ی شهر»، «جانیم سن سن»، «رویای بچگی من»، «مصطفی گیان»، «حبیبی قلبی» و «بی‌تاب» را منتشر کرده است و ۲ قطعه نیز تا قبل از شروع کنسرت های خود روانه بازار خواهد کرد.

یاسین در فروردین ۱۴۰۲ به مدت سه شب با همراهی ارکستر بزرگ ایستگاه روی صحنه تالار وحدت اجرا کرد که اتفاق ویژه این کنسرت‌ها، تمدید یک شب اجرا به دلیل استقبال مخاطبان از اجرای یاسین است.

آثار احسان یاسین به صورت عمده به زبان‌های فارسی، انگلیسی و عربی هستند که البته در ۲ قطعه «جانیم سن سن» و «مصطفی گیان»، اجرا به گویش‌های کردی و آذری را نیز تجربه کرد؛ همین چند زبانه‌بودن باعث همکاری‌ و همخوانی با هنرمندانی از کشورهای مختلف از جمله مصر، کانادا، آمریکا، کره جنوبی، آلبانی، اندونزی و امارات نیز شده است.

این خواننده با شرکت در فصل سوم برنامه استعدادیابی «عصر جدید» و اجرای آثار معنوی و عرفانی توانست تا مرحله‌نهایی این برنامه راه پیدا کند و رای بالغ بر سه میلیون نفر از بینندگان و همچنین هیئت داوران آن رقابت را جلب کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه