سرخط خبرها
  • تاج: گل‌محمدی یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدایت تیم امید بود
  • گود برج میلاد ایمن‌سازی شده است
  • ساخت ۱۶۸ مدرسه به نام هر شهید میناب
  • تسهیلات جدید وزارت علوم برای پذیرفته‌شدگان ارشد و دکتری ۱۴۰۵
  • تحویل ماهانه ۲۶ هزار واحد مسکونی در نیمه دوم سال
  • بومی‌سازی فناوری آسانسورهای خانگی و پله‌پیما؛ گامی نو در صنعت مناسب‌سازی ساختمان
  • دستگیری باند کلاهبرداری با پیامک جعلی افزایش اعتبار کالابرگ
  • دادگاه رسیدگی به پرونده جنایات جنگی و شهدای زندان اوین برگزار شد
  • رفیع‌زاده: دستورالعمل حقوق بازنشستگان صادر شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر دسترسی ارزان‌تر اقشار کم‌برخوردار به کالاهای اساسی

سید حسن فاضلیان:

از جشنواره رسانه‌ای فجر و دستاوردهای انقلاب اخباری جهانی مخابره شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان از مردم و رسانه‌ها خواست تا محتوا و اخباری را در جشنواره رسانه‌ای فجر استان همدان تولید و منتشر کنند که فراتر از مرزها برود و در جهان همگانی شود.

فاضلیان

به گزارش خبرگزاری موج همدان، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن فاضلیان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان در آیین افتتاح و رونمایی از پوستر جشنواره رسانه‌ای و مردمی فجر استان همدان ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین ولادت بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران گفت: کاری نو، بدیع و ارزشمند  در جشن ملی ۱۴۰۰ دهه فجر اتفاق افتاده است که در آن جشنواره ملی و مردمی و رسانه‌ای در استان همدان به ابتکار استاندار همدان افتتاح می‌شود و در روز میلاد امیرالمومنین (ع) به اختتام می‌رسد. 

فاضلیان ضمن ابراز امیدورای نسبت برگزاری جشنواره رسانه‌ای و مردمی فجر استان همدان به عنوان کاری فاخر و ارزشمند، گفت: گاهی اخبار در سطح روستا و گاهی در سطح شهرها منتشر می‌شود، انتظار ما این است در این جشنواره ملی اخباری تولید شود که ابعاد جهانی داشته باشد و به‌طور بین‌المللی و فراتر از مرزها انتشار یابد.  

وی با یادآوری دو نمونه از اخبار منتشر شده به عنوان خبرهای جهانی گفت: زمانی که امام راحل (ره) در پاریس بودند، روزنامه‌ای به نام الشرق الاوسط به معنای «خاورمیانه» به زبان عربی در لندن منتشر می‌شد. این روزنامه عکسی تمام صفحه و رنگی در صفحه اول خود از امام راحل (ره) منتشر کرد و زیر آن جمله معروف و بین المللی را با این مضمون نوشت:« این پیرمرد تبعیدی غرب را به زانو درآورده، شرق را حیران کرده و عالمی را به خود مشغول ساخته است.». این خبری است که در حدود ۴۵ سال پیش عمومی و بین المللی شد. 

وی از قرار گرفتن عکس، عکاس همدانی در راهپیمایی ۲ سال پیش همدان در سایت مقام معظم رهبری به عنون نمونه دوم از اخبار جهانی و عمومی یاد کرد و گفت: در سرتاسر ایران راهپیمایی برگزار شد اما یک کار هنری ویژه از عکاس همدانی سبب شد تا حضور مردم همدان در صفحه مقام معظم رهبری منتشر شود. 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان در پایان از شرکت کنندگان در این جشنواره خواست تا با به‌کارگیری جلوه‌های ویژه و ابتکارعمل و نوآوری دستاوردهای انقلاب را نشر دهند.

 

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر