English

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان

مبارزه با قاچاق کالا از اولویت های جدی مدیران اجرایی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کالا از اولویت های جدی مدیران اجرایی باید باشد، گفت: قاچاق کالا به عنوان یک پدیده شوم نیازمند برنامه ریزی دقیق و برخورد قاطع و قانونی است

مبارزه با قاچاق کالا از اولویت های جدی مدیران اجرایی است

به گزارش خبرگزاری موج همدان، مصطفی آزادبخت، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان روز دوشنبه در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان، افزود:  موضوع مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا به عنوان یک اقدام مهم و محوری به صورت جدی در دستور کار مدیران اجرایی استان همدان قرار دارد و در همین ارتباط نظارت دقیق بر مبادی ورودی کالای قاچاق به استان برای مبارزه با این پدیده به صورت مستمر و دقیق انجام می شود.

وی افزود: قاچاق کالا به عنوان یک پدیده شوم نیازمند برنامه ریزی دقیق و برخورد قاطع و قانونی است که البته بررسی عملکرد سال گذشته استان در این زمینه نشاندهنده بهبود شرایط و موفقیت در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کار در مقایسه با سال های گذشته است.

معاون سیاسی استاندار همدان با اشاره به اینکه برخورد قاطع و قانونی لازمه مبارزه جدی برای ریشه کنی قاچاق کالا به عنوان یک مشکل و معضل اساسی در مسیر رشد و توسعه اقتصادی کشور است، تصریح کرد: دراین زمینه باید با یک برنامه ریزی منسجم، هدفمند و یکپارچه توسط کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا، بستر مناسب برای برخورد قاطع با این پدیده شوم و تلاش برای ریشه کنی کامل آن فراهم شود.

آزادبخت گفت: ایران اسلامی در مبارزه و نبرد نابرابر اقتصادی با توطئه ها، ترفندها و هجمه های سنگین دشمنان قرار دارد به نحوی که قاچاق کالا در این عرصه به مثابه ستون پنجم دشمن نقش مخربی را در مسیر رشد و توسعه اقتصادی کشور ایفا می کند.

وی افزود: برخی افراد سودجو و فرصت طلب در زمینه واردات کالای قاچاق به کشور و استان فعالیت گسترده ای دارند که در حقیقت اقدام آنها همراهی با دشمن علیه منافع ملی و ممانعت از رشد و توسعه همه جانبه و پایدار اقتصاد کشور محسوب می شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان گفت: منافع ناشی از مبارزه قاطع و بی امان با قاچاق کالا همه بخش های اقتصادی و تولیدی کشور را شامل می شود که نتیجه مهم آن توسعه اقتصادی، بهبود فعالیت واحدهای صنعتی و همچنین رونق تولید داخلی با حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی است.

آزادبخت همچنین در خصوص تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان استان همدان نیز اظهار داشت: این اقدام به صورت برنامه ریزی شده و سازمان یافته انجام می شود و فرمانداران باید نسبت به توجیه کشاورزان برای استفاده از شیوه های نوین ثبت درخواست سوخت مصرفی، اقدام کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان همچنین با تاکید بر ضرورت ساماندهی و جلوگیری از بهره برداری خلاف قانون در زمینه مصرف انرژی برای تولید رمزارزها(دستگاه های ماینر) افزود: براساس اعلام شرکت توزیع نیروی برق ۱۰ هزار مگاوات کمبود برق در استان همدان وجود داشت که با یک اقدام موثر و برنامه ریزی دقیق ، ضمن برخورد جدی با متخلفان این حوزه، این مقدار کسری به ۶ هزار مگاوات کاهش یافته است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر